Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket mivel ijesztgettek...

Titeket mivel ijesztgettek kiskorotokban?

Figyelt kérdés
Főleg az idősebb korosztály - biztos emlékeztek rá, hogyha rosszalkodtatok, mindig emlegettek valakit/valamit. Olvastam gyerekszedőről, rendőr bácsiról, zsákos emberről, mumusról meg ilyesmikről, gondoltam megkérdezem hogy nektek mi a tapasztalatotok ezzel :D

#nevelés #fenyegetés #ijesztés #mumus #rosszaság #gyermekijesztés #gyermekijesztő #gyerekszedő
2016. okt. 14. 17:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%

Engem soha nem fenyegettek ilyen butaságokkal, ha nagyon rossz voltam kaptam egy taslit de ennyi. Esetleg beszélgetés szintjén annyi volt, hogy ha csúnyán viselkedünk a tesómmal akkor azt látja a jézuska meg a mikulás és nem fog ajándékot hozni, de ezzel sem konkrétan fenyegettek.

3.5 éves a fiam, neki a rendőrbácsit mondjuk néha, de ezt is csak azért mert valamikor, kb 1 éve ő találta ki hogy a rendőrbácsi elviszi a rosszakat, és amikor ő rosszat csinált mindig rákérdezett, hogy akkor most őt elviszi a rendőr? Mi meg helyeseltünk mosolyogva. Esetleg még a mikulást szoktuk emlegetni de nagyon ritkán.

2016. okt. 14. 21:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
minket ha engedély nélkül kimentünk, rosszalkodtunk, akkor azzal fenyegettek, hogy elvisz a batyus cigány :)
2016. okt. 14. 21:17
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamámék a batyus nénivel. Volt felénk egy batyus cigány asszony. Úgy féltem tőle, mint a tűztől.
2016. okt. 14. 22:11
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
A kalauzzal. Élmény volt vonatozni...
2016. okt. 15. 08:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Pulyaszedővel. 😁
2016. okt. 15. 12:51
 16/27 anonim ***** válasza:

max annyival, ha nem tanulsz, kukás leszel (de ez sem volt jellemző, talán egyszer, ha megjegyezték)

én nem lennék képes a gyerekem félelmeivel visszaélni, vagy ijesztgetni

inkább olyasmiket mondok, ha nem öltözöl, maradunk itthon, akkor nincs játszótér. Vagy ha nem eszel, oxi, megeszem én :), vagy szia, lehet menni játszani akkor, viszem mosogatni, pá.

2016. okt. 16. 14:33
 17/27 anonim ***** válasza:
45%
Semmivel. Normális szülő nem ijesztgeti a gyerekét.
2016. okt. 16. 14:42
 18/27 anonim ***** válasza:
Mumus és murtyó :)
2016. dec. 9. 16:52
 19/27 anonim ***** válasza:
Vakegér. Amik a pincebe vagy padlason vagy sotet helyen vannak
2016. dec. 9. 17:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Lázár Ervitől rémlik, hogy az ő idejében asszem' mufurc és bákász "vitte el" a gyerekeket.

Na meg kisfiúkat még a 80-as években is ijesztgették, bár csak viccesen -pedig ez is okozhat pszichés kárt, pszichológusok szerint a kisfiúknak amúgy is kasztrációs félelmeik vannak, főleg, amikor ráébrednek a testi jegyekben a nemi eltérésekre, és ezt én is átéltem anno ovisként-, szóval hogy levágják nekik...

2016. dec. 9. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!