Mit csinalhatnek a 7evesemmel?
Mar kivagyok tole.egyfolytaban ordit ha valami nem ugy van ahogy elkepzelte.
Akarmi legyen is az.lehet az En hibam,lehet olyan amirol senki sem tehet.
Alapjaba veve egy kedves,rendes,segitokesz gyerek.de ez a problema napi szintu.
Pl ha este megbeszeljuk,hogy furdes es vacsi utan ragcsalhatnak valamit,de O elalszik mig a teso furdik ,akkor reggel ordit mint a sakal,hogy megigertem es nem adtam...
Nem sikerul valamit megrajzolnia,ordit.
Leszidom valamiert akkor ordit.(jogos leszidas,amit egy ennyi idos gyerek mar felfog,es nem ordibalva szidom le)
Nincs itthon olyan kaja amit szivesen megenne,csak masik 5 fele de azok nem jok,ordit.
Es nem csak hallkan pityereg,hanem uvoltve ordit.mintha nyuznam,vagy utnem,vernem.
Nem hasznal a szep szo,a turelem,a fenyites,a buntetes semmi.
Mitol ilyen?mit tehetnek ellene?
Nem lehet mindig minden ugy ahogy o szeretne.
Most is mar fel oraja uvolt mint a sakal.
Mar felkeltette a tesokat is az uvoltessel.
Nem tortent semmi extra,csak este igertem meseolvasast,de olyan gyorsan elaludt,pedig rajzolt az agyaban.tudjak,hogy a legkisebbet lerakom aludni fel 8kor es az ovek vagyok.de o fel 8ra mar aludt.betakargattam,megpuszilgattam es hagytam aludni.
Erre reggel orditva jon ki a szobabol,hogy en hazudtam...
Valami tanacs?

hűű én nagyon megértelek!! az enyém az csak 5 éves és lány de ugyanezt csinálja! nincs olyan nap hogy ne készítene ki ezzel a dolgával! pedig amúgy értelems okos,az oviban sincs rá panasz.
de otthon.. kikészít!
aki azt irja,hogy: "nálam ezt nem csinálná.."-annak fogalma sincsen hogy ez milyen nehéz ügy.
Én is vittem már be zuhany alá,vagy vertem a fenekére,próbálkoztam a lelkére hatva megbeszélni.már mindent megtettem..de nem tudok rájönni a megoldásra.
Esténként amikor épp normális akkor átbeszéljük a dolgokat és olynkor meg is ígéri hogy többet nem lesz ilyen. de aztán másnap elfelejti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!