Ti engeditek a gyereket homokozni? Nekem az a véleményen hogy ne menjen a homokzoba
Kedves válaszolo kulturáld magad több osztályom is van ne magadbol indulj ki köszi . El magyaráztam azèrt mem szeretnèm mert nem kertes házba lakunk ès ezek a játszótereken itt Pècsen nem nagyon tudok olyat ami steril lenne a kutyak macskak bele menek kakis pelus drogos tű ès hat ne
Rèszletezem mèg mik
Kedves Kérdező!
3 éve mi is gondolkodtunk ezen. Először mi sem akartuk engedni a Kisfiúnkat a játszótéri homokozóba, aztán hoztak friss homokot (itt minden ősszel friss homokot hoznak a játszótéri homokozókba)és abba nyugodt szívvel beleengedtük. Eltelt pár hét és egy alkalom után, ahogy hazaértünk, sz.r szagot éreztem, a gyerek kezéről jött a szag....Utána jött a tél, így a homokozás ugye kimaradt, tavasszal pedig csak mamánál engedtük, de ugye, hogy magyarázod meg a Kicsinek, hogy mindenki más homokozhat, ő pedig nem. Szerencsére lett felénk egy zárt játszótér, így ott tudott. Most pedig, már ritkán akar.
Érdekes, én pécs kertvárosban lakom, itt sosem láttam tűt a homokozóban, és a kutyák se mennek bele a homokba. Pláne, ha kerítéssel körbe van kerítve a játszótér.
Keress másik játszóteret, tele van velük a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!