Ha meggyógyul a gyerkőc, be szoktál szólni a bölcsibe, óvodába, hogy hétfőtől/holnaptól, akármikortól megy?
Nekem menetirányba esik az ovi, az ovonőnek jelzem, hogy beteg a gyerkőc, húzza ki, és amikor van igazolás, hogy cca mikor mehet megint szólok, hogy mikortól megy.
Nálunk, nem csak az ebéd, hanem a hiányzás miatt is kérik, hogy szóljunk, mert ha nem tudnak a gyerekről akkor jelezniük kell a gyermekvédelem?? felé.
A sulit hívni kell, közvetlenül a konyhát, ott vezetik, az ebédeket, kérik a tól-ig.
Cinizmusod butaságot takar.
Ha nem mondom le az ebédjét, márpedig az orvos utáni napra értelemszerűen nem mondom le, miért ne kapna?
"ha nem zavar hogy valeszeg nem nagyon fogv tudni mit enni" -hmmm.
Elhiheted, hogy nem vagyok olyan ostoba, hogy így vigyem a gyereket, vagy ez nem magától értetődő számodra? Kicsit sem lenéző ám.
Csendben megjegyzem, a gyerekek hatalmas többsége előző hónapban (!) megrendelt ételt fogyaszt a közétkeztetésben, tehát amit nem mondunk le, az jön, ez az általános. Ha nálatok másképp van, az a meglepő és nem fordítva. (Bár csodálom, hogy előző nap meg lehet rendelni az ételt, de ez más kérdés. Ilyet még a pár száz lelkes faluban élő barátainktól sem hallottam, de legyen.)
Ezen gondolkozz el, és ha nem tudsz értelmeset, hasznosat írni, akkor maradj csöndben, ugyanis válaszolni nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!