Karácsonyig meggyógyul? Tüszős mandula gyulladás, láz, hányás, zöld váladék az orrból, köhögés.
Hát...nem akarlak elkeseríteni ,de egy ilyen betegségnek nem 1-2 nap az átfutási ideje.Én azt mondom fejben készülj úgy,hogy borul a karácsonyi program.
1-1,5 hét szinte biztosan kell neki,míg helyre jön; ennyi idő legalább míg az antibiotikum kifejti hatását.
Jaaaj, az én lányom is beteg, talán nem ennyire. Láza nincs, de hányt, taknyos, köhög. Mi is ma kezdjük az antibiotikumot, én bízom benne, hogy szentestére jobb lesz a helyzet.
Ha most van benne a lányod is a közepében, akkor innen már csak jobb lehet. A gyerkőcök hamar visszanyerik a jó hangulatukat, még ha betegek is valamennyire.
Kicsit visszafogottabban, de szerintem tudtok szépen ünnepelni.
Gyors gyógyulást!
Ha màr ma szedi az stb-t, szerintem hètfő este màr kutya baja lesz. Èn ùgy tapasztaltam eddig, hogy a gyògyszer szedès kezdetètől szàmìtott 2-3 napon belül teljesen jòl vannak, lehet fog mèg fàjni a torka kicsit, meg nem lesz olyan jò ètvàgyù, de biztosan sokkan jobban lesz ès làza sem lesz màr addigra.
Jobbulàst
Köszi mindenkinek.Nálunk amúgy is csendes az ünnep,csak párom Anyukája jön szenteste, amúgy meg csak barátok.
Persze beteg gyerekkel is szép lehet tényleg rajtam mulik csak,ne de azért egy egészséges gyerek mégiscsak más.A fa díszítésről ne is beszéljük,mert ha éjjel is menő manó lesz akkor bebukjunk ;)
2. vagyok
Hogy van a lányod?
Mi úgy néz ki egy vírust (is) benyaltunk, mert a hányást már én is, apa is elkaptuk. Öcsike még nem, úgyhogy még arra lehet számítani. De elég gyors lefolyású, úgyhogy Szentestéig bízom benne, hogy rendben leszünk.
Hát,csúcs volt ez a karácsony.:(
A lányom kezdte aztán mire ő jobban lett volna én lettem szarul,hányás hasmenéses,de úgy isten istenigazából 24.-ére összeszedtem magad de arra a párom kezdett rá. Így készen voltunk rendesen.26.-ára senkinek semmi baja nem volt.Ennek ellenére szép karácsonyunk volt.Aki nálunk volt nem kapta el szerencsére a betegséget.
Buék mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!