Több gyógyszert vettem be, mint kellett volna?
Annyira "kába" vagyok reggel óta, a következő gyógyszereket vettem be reggel, hogy el bírjak menni edzeni:
vettem be 2 saridont (nem volt itthon más láz és fájdalomcsillapító)
2 coldrex tablettát
1 rhinatiol cold-ot (amitől mindig zsibbad a szám)
meg ittam 2 kanál stodal és suszpenzio terpini kanalas gyógyszert.
Sok ez a gyógyszer adag? Ez miatt lehet ilyen fura közérzetem? Ha számít, 62 kiló vagyok és 170 cm magas.
Amúgy ha zsibbad a szám a gyógyszertől az allergiára utalhat?
ezek recept nélküliek?
azok semmire nem jó, placebo az egész
Igen, nagyon sok, ne csodálkozz ha szarul vagy, mikor 3 különböző láz és fájdalomcsillapítót kaptál be, ebből 2nek megegyező, paracetamol a hatóanyaga. Oké, hogy szarul vagy, de ÉSSZEL ÉLJ már ember, és ilyet többet ne játssz, mert ha párszol ezt még megcsinálod a paracetamollal tönkre fog menni a májad és a veséid... Minden évben legalább 1 májátültetés van paracetamol miatt, mert nem csak te kapkodsz be így minden vackot...
Mindig olvasd el a betegtájékoztatót, hogy hány óránként lehet szedni az adott gyógyszert, hány szemet, és aszerint alkalmazd a gyógyszereket... Jesszusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!