Milyen cipőt adtok bölcsisetekre, óvisotokra? Síma félcipőt vagy bélelt bakancsot?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 07:09
1/12 anonim válasza:
ILYENKOR BÉLELT BAKANCS!?!?!?!
Még fagy sincs, minek kellene a gyerekre ilyet adni???
A félcipö böven elég, a bélelt cipö/bakancs majd a minuszfokokban kerül a lábára.
5/12 anonim válasza:
Sima felcipo.
-5 fokban bakancs, de az elmult evekben nem volt ilyen hideg.
6/12 anonim válasza:
Nálunk reggel 4C volt. Az 5 éves lányom könnyen felfázik, így ő már csizmát hord. Volt már gond a félcipős történetből, de ez csak a mi esetünk :)
7/12 anonim válasza:
Már én is (enyhén) bélelt csizmát hordok, lábról a legrosszabb fázni.
8/12 anonim válasza:
sima cipő. Mert ha mínusz fokok lesznek, akkor mit ad rá az, aki már most bélelt bakancsot ad? Tévedés, nem a hidegtől fázik meg a gyerek.
9/12 anonim válasza:
Tehát fázzon addig és utána is (mert mínusz fokban a béleltben is fázik)? Ez milyen logika?
Nem fog attól kevésbé fázni, hogy rendesen felöltözteted.
Megfázni pedig valóban nem közvetlenül a hidegtől fázik meg, de közvetetten nagyon is.
10/12 anonim válasza:
Mindkét gyerekem magas szárú bőrcipőben jár, de nagyon filózom a bélelt bakancson. Nálunk tegnap nagyon hideg volt egész nap, mellékes állásom miatt egész nap kint voltam a hidegben és bizony fáztam sportcipőben. Még várok kicsit de ha marad ez a nagyon hideg akkor jön a bakancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!