Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ráadhatom a bélelt cipőt?

Ráadhatom a bélelt cipőt?

Figyelt kérdés

A lányomnak van egy átmeneti cipője, de az elmúlt 2 napban mondta, hogy nem kényelmes, és tegnap este láttam, hogy tényleg töri a lábát. Így az ma ki van lőve.

Van egy vékonyabb bőr cipője még (magas szárú), meg egy vékonyan bundás bakancsa télről. Adhatom rá ez utóbbit ma? Most nagyon hideg van, de kicsit tartok tőle, hogy nap közben meg bele fog izzadni a lába.

2014. okt. 28. 07:20
 1/5 A kérdező kommentje:

Ilyenje van:

[link]

2014. okt. 28. 07:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem adhatod rá, mert elvisz a zsákos ember! :) Persze, hogy ráadhatod, de én nem adnám még. Lesz még a mainál 20 fokkal hidegebb is. A magas szárú bőrcipő éppen megfelelő.
2014. okt. 28. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már adtam "bundás" bakancsot a lányomra. Igaz, hogy csak mutatóban van benne, nem az az übervastag téli.
2014. okt. 28. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:

A bőr cipő az meg ilyen:

[link]

2014. okt. 28. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
pont jó.
2014. okt. 29. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!