Hány foktól adtok 3-4 éves gyerekre vastag polárral bélelt nadrágot?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 16:52
1/7 A kérdező kommentje:
Nadrág alatt harisnya is van.
2014. nov. 26. 16:52
3/7 anonim válasza:
Egész héten ilyen nadrágot adtam már rá. Sőt tegnap az esőben a bélelt kantáros esőnadrágot adtam rá. 4 éves a fiam.
Ha fagypont körül lesz a hőmérséklet,akkor overálban fog menni.
4/7 anonim válasza:
A héten olyat adtam rá harisnya nélkül.
5/7 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz!
A héten én is már bélelt nadrágot adtam gyerekeimre(4,5 és 2 évesek)de harisnya nélkül még!
6/7 anonim válasza:
Harisnya nélkül?
Ma nálunk 0 fok van. Majd szét fagytam harisnyában és vastagabb nadrágban+télikabátban.
Nagyon megbántam, hogy nem overálban vittem a gyermekeimet reggel.
7/7 anonim válasza:
Gyerkőctől is függ. Én fiam középsős. Harisnyát nem hajlandó felvenni sajnos :( Vastag polárral bélelt nacit vittem be az oviba kintre játszani egész héten. Viszont ma meg tegnap nem azt vette fel, hanem amibe reggel vittem, ami vastag, belül bolyhos tréningnadrág /autóval járunk/. Mérges is voltam miatta és kértem, hogy legalább a benti nadrágot hagyja alatta, de nem tette, mert azt mondta, úgy melege van :( Én fázós vagyok, rosszul is lettem ettől. De nem vagyok ott, nem tudok mit tenni. Vastag overált még senki nem hord nálunk, nem láttam senkit abban az oviban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!