Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15-16 fokban már lehet adni a...

15-16 fokban már lehet adni a gyerekre bélelt bakancsot?

Figyelt kérdés
Jelenleg sima félcipője van mindkét gyerekemnek. Nem tudom eldönteni, hogy sima magasabb szárút vegyek vagy már jöhet a bélelt bakancs-magasabbszárú? Mivel D.D.Step-et szeretnék venni (kismotorozás biztos) ezért nem mindegy (az ára miatt), hogy milyen típusút veszek, meddig tudják hordani. Szerintetek 16fokban már jó a bélelt?
2016. szept. 30. 12:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én magasabb szárú sportcipőt adok rájuk, bélelt bakancs szerintem meleg, azt tartogatom 10 fok alá.
2016. szept. 30. 12:40
 2/17 Betu ***** válasza:
Na ezen gondolkozok én is! Ez egy nagyon jó kérdés! Pont én is ddstep cipőt szeretnék venni a kisfiamnak és neki is egy sima kis sportcipője van most. Kivàncsi vagyok ki mit ír😊.
2016. szept. 30. 12:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztem megfő benne a lábuk.
2016. szept. 30. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Még magas szárúra sincs szükség egy darabig, nem hogy béleltre.

Az elmúlt 3-4 télből kiindulva alig van hideg.

Azt sem értem, miért lenne bármilyen cipő "kismotorozás biztos". Én cipővédőt tettem a gyerekeimre, amíg motoroztak, és akkor mindegy mi volt alatta, nem ment tönkre.

Vannak olcsó de megfelelő minőségű cipők is, amik arra a pár hónapra pont megteszik játszóterezéshez.

Pl. Decathlonban:

[link]

2016. szept. 30. 12:50
 5/17 A kérdező kommentje:
Sem az oviban, sem a bölcsiben (2 és 3.5 évesek a gyerekeim) nem rakosgatják rá a gyerek lábára a cipővédőt, sajnos... A másik meg, hogy jobban szeretem ha jobb minőségű cipő van a lábukon, persze szoktam én is pl deichmanosat venni, de tény, a D.D.Step bírja a legjobban.
2016. szept. 30. 12:52
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez a te döntésed, akkor viszont szánd rá a pénzt, mert a gyerek lábának nem jó ha befülled, mindegy milyen márkás az a cipő.
2016. szept. 30. 13:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
-10 fokban mi lesz rajta, ha màr +16ban bélelt bakancs? Most mèg sima cipő, a bakancs még ráér.
2016. szept. 30. 13:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Te felvenned 15-16fokban a teli csizmad?

Ugye nem.na akkor a gyerekre se adj.

Raer az meg,majd ha mar 5 fok fole nem megy a levego napkozben sem.

Most is voltak reggel 6-8 fokok....kondiban mentek a gyerekek.

2016. szept. 30. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Minuszokban mit fogsz raadni ?
2016. szept. 30. 13:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
jól írják, az egy dolog, hogy most belerohad a lába (és begombásodik amiért az izzadságától nedves zokniban van egész nap), de hozzászokik és a -10ben mg fog fagyni.
2016. szept. 30. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!