Normális, hogy 4,5 éves fiam nagyon sokat eszik és vékony mégis?
Kb. 120 cm. 23-24 kg. Mennyiségeket eszik és mégis vékony. Ugye ez csak azért van, mert sokat mozog és növésben van?
Reggelizik mielőtt oviba megy, ott is eszik plusz délelőtt gyümölcs. Ebédel, uzsonnázik. Itthon már éhes, plusz vacsora. Ma ebédre megevett egy felnőtt afag bablevest majd második plusz desszert.
Nagyon nyurga gyerek. Középsős, de simán elvegyühetne az elsősök között.
Azért gondolod vékonynak, mert magas. De teljesen normális a súlya. Sőt. Ismerek nem egy kisebb és könnyebb közel 5 évest.
Szóval nyugi. Semmi baja, ilyen alkat.
A fiam pont ekkora és 6 éves. És egyáltalán nem vékony. Sőt, a doktornő szerint is teljesen rendben van alkatilag, szóval a te fiad is.:)
Amúgy ha a te fiad is olyan, mint az enyém, olyan örökmozgó, akkor meg pláne normális, mert hiába eszik sokat, ha lemozogja.:)
Köszi a válaszokat! Nekem mindegyik hasznos. Szóval nem értem a lepontozókat.
Utolso! Igen, rengeteget mozog. Biztos lemozogja, de akkoris. Nekem rengetegnek tűnik a napi kajája. Ma vacsora után, ami erdélyi szalonna volt kiflivel paprikával még leküldött három darab palacsintát. Szóval nem semmi mennyiséget küld le egy nap és egy deka zsír nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!