Alvási sztrájk 2 éves gyereknél, mit lehet tenni?
2 éves múlt a lányom, és 1 hónapja gyakorlatilag nem hajlandó délben aludni...eddig magától elaludt, simi simi, cumi, álmodj szépeket és kész, most már azzal is beérném, ha mesével vagy bármivel aludna...de nem alszik, kijön az ágyból, közli hogy nem alszik, ha vissza akarom vinni jön a hiszti roham, és az sem vezet eredményre, nem fárad el benne...
mesélés, kézfogás, odabújás, mindent próbáltam, egyedül a babakocsiba tologatva aludna el, de az nem működik, újszülöttem van mellette...
próbáltuk hogy nem alszik hát nem alszik, majd alszik ha álmos. na de az lett az eredménye hogy egész nap nem aludt ellenben 18.00 felé már szó szerint önveszélyessé vált, elesett, monoklija lett, hiszti roham, fürdés közben meg majd elaludt..szóval nem kész rá hogy elhagyja a délutáni alvást...még sem alszik...és ez már 1 hónapja megy...gondoltam a fogára is...de egy hónapig az ilyen szinten nem hiszem hogy bántaná, és nem is látom hogy lenne most fog a láthatáron...ha meg hagyom 4-5 felé beájulva aludni, éjjel kel fel minimum 3szor..
nagyon bánt hogy nem alszik, szüksége lenne rá az egész családnak, neki is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!