Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha beteg egy családtagotok,...

Ha beteg egy családtagotok, akkor attól függetlenül találkoztok vele?

Figyelt kérdés
Láz,torokfájás stb...Egy éves gyereket vinnétek így családi találkozóra ha tudjátok hogy van ott ilyen jellegű betegséggel családtag?
2016. szept. 26. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha lázas miért nem marad otthon ő? Szerintem ez az alap, ha én beteg vagyok nem megyek társaságba, főleg oda nem, ahol kisgyerek van.
2016. szept. 26. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Bár szombaton mentünk, mert senki nem szólt betegségről. Láz, torokfájás szintén. Ma már nekem is fáj a torkom meg folyik az orrom, az 1 évesem egyelőre nem panaszkodik. De elég beteges meg fogzik is úgyhogy sok jóra nem számítok. Tuti nem vittem volna, ha szólnak róla.
2016. szept. 26. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem, különösen, hogy az egyéves gyerek könnyen megfertőződhet. Hiába is hagynám otthon őt, és csak én mennék el, akkor könnyen lehet, hogy én, magam viszem neki haza a bacikat...

A beteget felhívnám telefonon, mielőbbi jobbulást kívánnék neki, és ennyi.

2016. szept. 26. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem.
2016. szept. 26. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Attól függ, hogy mi ez a csaladi talalkozo. Minden hétvégén osszejovunk? Akkor nem vinném. Valami kulonleges esemény, rizptkan látott rokon? Akkor igen, vinnem
2016. szept. 26. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem mennék, ez egyértelmű.
2016. szept. 26. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem.
2016. szept. 26. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem, de sajnos ez nem olyan magától értetődő mindenkinek. A családban elég komoly viták voltak már emiatt. Volt,h karácsonykor nem mentünk a szüleimhez, mert a húgomék vitték a beteg gyereküket - láz, köhögés, hasmenés. Még mi voltunk a "rosszak", h a másfél éves kisfiunkat nem vittük így oda. Legközelebb inkább nem szóltak,h beteg az unokatesó, el is kapta tőle a mi gyerekünk. Itt mi veszekedtünk. Aztán húsvétkor megint beteg lett, de vitték, legalább szóltak, mi nem mentünk.

Szóval nálunk nincs az a családi esemény, ami megérné ezt a kockázatot.

Az egy teljesen más eset,h a bölcsiben is elkap ezt-azt - ez anyámék fő "kifogása", arra,h miért menjünk amikor ott a beteg unokatesó. Mi direktbe nem tesszük ki fertőzésveszélynek. Bölcsibe sem vinném,ha - ilyen természetesen nem fordulhat elő - szólna egy másik szülő, h mindenáron viszi a lázas gyerekét.

2016. szept. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!