VALAKI!! KÉREM! Miért nem eszik az 5 és fél éves gyerekem?
Házi gyermekorvos mit mond? Neki kellene beutalni az említett vizsgálatokra, nem próbáltál beszélni vele?
Esetleg lelki ok nem állhat a háttérben? Nagy változás az életében, esetleg veszteség?
Nem lehet, hogy csúfolták az oviban, mert mondjuk eyg picit duci volt? És ezért nem eszik..
Az is lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nyár van, és ilyenkor kevesebbet kíván az ember, na de hogy semmit nem eszik... Nem lehet, hogy titokban eszeget?
Miért nem kérdezed meg? Vagy ha megkérdezted, mit mondott?
Megkérdeztem miért nem eszik, de csak a kifogásokat mondja, amikor meg mindenről kiderül, hogy füllent, akkor meg sírni kezd, hogy elmeneküljön az evéstől! Nem érte veszteség, senki nem halt meg, a férjemmel szeretjük egymást, együtt vagyunk, nem veszekszünk, csak néha, egészséges mértékben van egy kis szóváltás, de semmi más, üvöltözni például szerintem még sose üvöltözünk egymással! A férjem és én is imádjuk, az egy szem mindenünk! Nem ehet dugiban, mert ki sem jön a konyhába...
Mindig is vékony lány volt, ezért meglepődnék, ha csúfolták volna, de kérdeztem, hogy történt e valami, amit az evéssel köt össze, elmesélt egy szitut, de azt sem értem! Ezt mondta: Kiránduláson voltak, ahol volt egy játszótér és egy csúszda, ott ő nem tudott felmászni a csúszdára és ezért a dadus segített neki, és innentől zavaros a történet, mert már azt mondta ez után, hogy azt mondta neki a dadus, hogy ha nem akar enni, azt kell mondani, hogy köszönöm szépen nem kérek, de hogy ez hogy jön a csúszdához, azt nem értem, nem értem egyszerűen! Bántanák???
Szerintem is valami lelki háttere van az egésznek, az okozhat testi tüneteket is. Lehet figyelemfelkeltés is feléd, mert tudja, hogy evés témával meg tud fogni. De azt írod, hogy ezzel nálatok nincs gond, figyeltek egymásra. Valaki más a környezetéből, akivel esetleg fura a kapcsolata? Oviban nem bántotta meg valamelyik gyerek?
Én személy szerint kineziológushoz mennék, de te magad, nem a kislány. Ott rengeteg feszültséget fel tudtok oldani, ami rajta is hat, emellett párhuzamosan elvinném a lányodat pszichológushoz/pszichiáterhez. De már keresnék mindkettőhöz sürgősen időpontot. Azt is megfontolnám, hogy egy időre, mondjuk őszig holnaptól kivenném az oviból.
Esetleg gyümölcsös, zöldséges italt meginna? Van az a kis üveges kubu multivitamin.
Inni mit iszik egész nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!