VALAKI!! KÉREM! Miért nem eszik az 5 és fél éves gyerekem?
Vérvételt csináltak? Abból sok minden kiderül. Ha nem, akkor holnap menj a háziorvoshoz kérj beutalót.
Más tünet nincs? Fáradékonyság, sápadtság? Lehet akár sima vashiány is.
A háziorvost kellene felkeresnetek és elmondani neki, hogy már nagyon régóta ilyen problémátok van, szeretnél kérni vérvételre beutalót, gasztrohoz, pszichológushoz. Én ezekre vinném el első körben. A vérvételen hamar túl lennétek de a gasztroenterológiára nálunk hónapokig kell várni (Baranya megye), lehet jobb lenne ha magánba vinnéd, ott biztos komolyabban is vesznek. Pszichológust nem tudom, hogy milyen formában kell intézni de biztos nem ártana ha elvinnétek.
Állj a sarkadra, kérd ki magadnak, védd meg a gyermekedet mert rajtad kívül senki nem teheti ezt meg. Az orvosok sz.rnak bele sokszor, vírus, vidd haza, majd meggyógyul blabla... Ennek így semmi értelme. Ne a kórházba vidd, a háziorvosnál kezdjetek!
Addig is, hátha tudok segíteni, próbáltál már valami édességet adni neki (tudom, én sem csokival etetem a gyerekeimet, de sokszor bejön az, hogy felajánlom, ha megeszik a főzeléket kapnak egy fél szelet csokit, ha beveszik a gyógyszert kapnak egy kocka csokit), jutalmazni csokival, akármivel amit megenne?! Vidd be a boltba, mutassa meg melyik az az étel amit megenne, ha hajlandó gyümölcs levet inni, vedd meg a rostosabbat, a magasabb gyümölcs tartalmút. Esetleg tejes turmixok, banános-epres, édesen?
Nagyon ijesztő ahogy írsz és szomorú, hogy ilyen van, hogy ennyire nem foglalkoznak veletek az orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!