Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hétéves gyerekkel milyen...

Hétéves gyerekkel milyen ajándékot készíthetnénk barátaink esküvőjére? Kreatív anyukák ötletelését várom.

Figyelt kérdés
Pénzt kértek ajándékba és szeretnék valami személyes tárgyat, egy emléket mellékelni hozzá. El tudunk menni kreatívba még akár ma is vagy holnap alapanygért, de időnk az max egy fél délután lesz elkészíteni a cuccot.

2016. szept. 22. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Igazából azt nézik mennyit adsz ajándékba :)
2016. szept. 22. 15:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is tudom. De számít a személyesség is. Ez egy régi barátság, nem a szomszédom sógorának a nemtomkije. Így nem hiányozhat a pénz mellől a kedvesség.
2016. szept. 22. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki nézi.

Mi pl. csak kiszórtuk a borítékokban lévő összeget egy kupacba, eszünk se jutott nézni, hogy ki mennyit tett bele.

A tésztás ötletet én amúgy imádom :D Én legközelebb tuti kipróbálom.

2016. szept. 22. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kidekorált képkeret jutott eszembe :( :D
2016. szept. 22. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
hiába tetszik mindenkinek a tésztás ötlet, mégis lepontoztatok :( nem tudom mi haszontalan benne, de mindegy is!
2016. szept. 22. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
A tésztás nagyon jó, ilyet mi is kaptunk :) Igaz, kisebb üvegben, és nem ennyit, de mindegy is, marha jó ötlet.
2016. szept. 22. 16:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Az ilyenek mindenkit lepontoznak,aki nem azt irja,amit ok. A sok lehangolo es erdektekenseget feltetelezo valasz ciki lesz, ha kiderul,hogy ertelmesen is lehet valaszolni.
2016. szept. 22. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi is penzt mondtunk,ha kerdeztek,de nagyon örültünk mindennek,pl. mi kaptunk lufibol hajtogatott viragkosarat..Ami meg eszembe jutott,lattam valahol,azt hiszem pinterest..kis szivecske alakú fa lapok,mintha egy fa lombja lenne,festovaszonra ragasztva es ez,mint vendegkonyv működött,a szivecskeket alairhattak a jelenlévők...de ha pinterestre beirod,h diy wedding gift,akkor kezdhetsz csemegezni:):)
2016. szept. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!