Hétéves gyerekkel milyen ajándékot készíthetnénk barátaink esküvőjére? Kreatív anyukák ötletelését várom.
Pezsgős pohárra menyasszony és vőlegény pohárdísz
Üdvözlőkártya
Origami madár
Rajzoltok egy fát sok-sok ággal amit beletesztek egy képkeretbe. Vesztek színes tintapárnákat. Az ujjlenyomatával mindenki tud egy levelet tenni a fára. (Ne felejtsetek el popsitörlőről is gondoskodni)
Ühüm, az üdvözlőkártya például jó ötlet, a pénz mellé be lehet tenni a borítékba.
Nem is gondoltam erre, hogy kirögik vagy kidobják. Két nagy gyerekük van nekik is, csak nem tennének ilyet.... Mi is kaptunk az esküvőnkre anno kis fadobozkát, amire egy jegyespárt rajzolt a kissrác, a másik ugyanezt egy bögrére, ráégethető festékkel... Azóta is megvan, kedves emlék arról a fontos napról. Oké tényleg nem szép :) de nem is az a lényeg, hanem hogy személyes.
Ez nem feltétlen igaz, hogy a kukában köt ki a körítés! Mi is pénzt kértünk azoktól, akik kérdezték, viszont kértem hogy vagy egy képeslapot, vagy egy idézetet írjanak, ami megmarad. Esküvő után mindet beletettem 1-2 apró emlékkel együtt egy dobozba, és majd pár év múlva jó lesz nézegetni!
Nálunk a legkreatívabb ajándék: vettek egy csatosüveget, 1 csomag csőtésztát, és összesen 80ezer forintot hajtogattak minden egyes tésztába 500-1000-2000 Ftosból. (persze nem kell ennyit adnotok, lehet sokkal kevesebb is-500Ft-osokból, vagy kisebb üvegben) A csatosüvegre meg gyerekkel lehet üvegfestékkel festeni :) Ők alapból egy vicces üveget vettek :) Így pénzt adtak, de amikor megláttuk (vőfély beharangozta, és ott meg is mutatták) egy örökre megmarad az a nagy nevetés az emlékünkben :) És az üvegről is ők jutnak eszünkbe, ettől tényleg soha nem láttam jobb nászajándékot!
Hm. Ez cuki ötlet, aranyos. Ha jobb nem jön, ez lesz a befutó. Úgyis imád a lányunk üvegfestékezni. Az ablak meg már tele van :)
50.000-et viszünk, gondolom, ezresekben lenne jó akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!