A helyemben bevállalnátok még egy gyermeket? Tanácstalan vagyok, igen is, nem is.
Semmiképp.
Leírtad hogy te és a párod nem akarjátok csak a kislány kedvéért lenne. Ő viszont nem tudja mérlegelni hogy ez mivel jár, te viszont igen.
Inkább vegyetek neki egy kutyát vagy cicát.
Pedig igaza van annak aki azt irja ha valami történik a kislányoddal.........
Sok ismerősöm van akik ugy jártak sajnos. Szerintem két gyerek kell egy családban. Legyen valakije ha mi már nem leszünk.
Én most vagyok terhes ( véletlenül lettem az) van egy 4 éves Kisfiam. Először nem örültem sokat sírtam. De mostmar nagyon boldog vagyok. A Kisfiam us nagyon várja.
Ugyhogy én igenre szevazok!!!! Még időben vagy! Később Nehogy megbánd ha nem lesz!
életem legjobb döntése volt,hogy testvért adtam a kisfiamnak.látom rajta a féltést,szeretetet,törődést aggódást a hugi iránt.(a helyzet nálunk is hasonló,hat év korkülönbség-szoba van,anyagiak rendezve,nagyi van)
tudom,hogyha mi nem leszünk,csak egymásra számithatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!