A bölcsiben a munkáltatói igazolásnak utána néznek?
Már bocs, de én is egyetemista vagyok, és az tuti, hogy vizsgaidőszakban, amikor nincs órám, nem lesz az a módi, hogy a gyerek nem megy bölcsibe, mivel olyankor kell tanulni. Attól senkinek sem lenne jobb semmivel, ha abban a másfél hónapban nem menne a gyerek. Se neki, se nekem, se azoknak, akiknek nem jutott hely. Neki rossz lenne, mert szereti a bölcsit, és mert felborulna a megszokott rendje, nekem azért, mert ha itthon van, nem tudok tanulni, a többi szülőnek meg azért nem, mert olyan nincs, hogy másfél hónapra bevesznek egy gyereket, aztán kirakják.
És nem, nem fogom magána beadni (bár ezt nem nekem írtad), mert annak az ára kb. annyi kb. mint a lakbérünk és a rezsi egy része.
Talán azért próbálkoznak a bölcsik bekérni az igazolást mert mi dolgozók és ADÓZÓK tartjuk el a bölcsit és az ingyenélők gyerekeit.
Szánalmas néha hogy mennyire s.ggfej anyák vannak.
23:20-sal teljesen egyet értek mindenben!!!
anyuka 14 hónapos kisfiúval
előző vagyok, mellesleg talán nem véletlen, hogy a munkáltatói igazolás mellett a bölcsőde elfogadja (és igenis kéri!!!) az iskolalátogatási igazolást is.
és az sem véletlen, hogy mikor mérlegelik, kinek a gyerekét veszik fel, a dolgozók gyermekei mellett szép számban járnak tanulók gyermekei. Nekem sem volt protekcióm, ismerősöm, senkim ott, mégis felvették első körben a babámat, pedig nem sumákoltam, nem vetítettem, meg lett mondva, hogy tanulok.
05:59-es, szerintem is szánalmas, hogy ilyen hozzáállású anyák vannak, feltételezem az utolsó mondatodban magadból indultál ki.
Tudod, még igazat is adnék neked, ha nem lenne ilyen alpári a stílusod.
Az ingyenélők gyerekei, akiket te szerinted eltartasz, azok nem a tanuló anyák gyerekei, javaslom nézz kicsit körül Szabolcsban. Mert azok az ingyenélők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!