A raifaisen banknál utánna néznek a munkáltatói igazolásnak?
Szerintem az APEH-nél aligha. Azért van ráírva a kitöltő neve, telefonszáma, mert ha utánanéznek, akkor is a munkáltatónál. Ha a munkáltatóval meg lehet beszélni egy ilyen cselt, akkor biztosan azt is, hogy ha telefonálnak, akkor ne mondjanak mást, mint ami a papíron van.
Nekem sajnos van a Raiffeisennél személyi kölcsönöm, nem kérdeztek utána a munkáltatómnál amikor felvettem (én meg amúgy felmondás alatt álltam, de ráírták, hogy nem állok az alatt - ez is egy feltétel).
Ha nem számlára jön a bér, akkor apeh igazolást kérnek. Nem érdemes csalni, nagyon megütheted a bokád (te és a munkáltató is)!
hiteladoslistasnak.hu:
"Kevesen tudják, hogy hitelszerződés megkötése nélkül is bekerülhet valaki az adósnyilvántartásba, amennyiben hitelszerződés megkötésének kezdeményezése során valótlan adatot közöl, hamis vagy hamisított okiratot használ és mindez okirattal bizonyítható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!