Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikorra várható egy fejsérülés...

Mikorra várható egy fejsérülés teljes gyógyulása? Vagy menjünk vissza dokihoz?

Figyelt kérdés
Húsvét óta homlokán lányomnak egy esésből adódóan dudor volt, ami szépen lement, de amikor ráncolja homlokát látszik, hogy ott heges maradt valahogyan a bőr alatt, és ha megsimizem egy rizsszem nagyságú és keménységű csomót érzek.
2010. ápr. 21. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
A zúzódás gyógyulása igen hosszadalmas!Simán több hét.Húsvét nem volt olyan régen.Sztem várj még 1-2 hetet.Én nem régen estem el,a bordámat ütöttem meg,és 5!hét kellett,mire nem fájt,csak érzékeny volt.A kisfiam 2 éves lesz,és a kezét ütötte be.Belilult-kékült,és volt egy borsószemnyi csomó is.A csomónak 1 hónap kellett,mire felszívódott.Minden nap néztem,és szép lassan egyre kisebb lett.Én azt mondom,ne aggódj...lesz még rosszabb is(ezt persze viccnek szántam)2 gyerekes anyuka
2010. ápr. 21. 16:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már nyugodtabb vagyok :)
2010. ápr. 21. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!