Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hétvégén főleg reggelente mit...

Hétvégén főleg reggelente mit csináltok? Unom a játszoteret

Figyelt kérdés

Egyik rokonunk bnőnk sem fogadoképes ilyenkor mert alszanak...mi meg már reggel 8-kor indulásra kész vagyunk.

Egyedül dédi rugalmas de már helótom van attol hogy dédiről szól minden hétvégénk.egyedülálló vagyok amugy.

Most is kószálunk motorozik a gyermek én meg már belepusztulok a tartalmatlanságba. A hétfőt várom. De mióta molesztál a főnök meg bunkózik mert lepattintom, már a hétfő sem ment meg

2016. aug. 27. 09:32
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kell elítélni másokat.

Persze hogy jól érzem magam a gyermekemmel, csak nekem így unalmas immár a nem tudom hányszázadik hétvége.

2016. aug. 27. 14:34
 32/41 A kérdező kommentje:

De szemét vagy utolsó!

Én lennék önző??csak a gyermekemnek élek!

2016. aug. 27. 14:35
 33/41 anonim ***** válasza:
Ebből nekem totál az jön le, ne haragudj! "En is jol akarom magam érezni".. Ez a gyerekednek élés? Nem az o dolga, hogy szórakoztasson, hanem fordítva. En élvezem, mikor közös programokat csinálunk. Nem tudom, neked mi lenne a szórakoztató, de sejtem, hogy nem egy gyereknek való program...
2016. aug. 27. 14:40
 34/41 A kérdező kommentje:
Írtam.én már a rokonoknak, barátnőknek is örülnék, ahogy a gyermek is. Anyánál ott a kert, barinőknél más gyerekek.
2016. aug. 27. 14:47
 35/41 A kérdező kommentje:
Csak mindenki tesped hétvégén. Ennyi a bajom.
2016. aug. 27. 14:48
 36/41 anonim ***** válasza:
43%

Én még nem szóltam hozzá, de nagyjából végigolvastam. Figyi, jól érzékelem, hogy te egy extrovertált, mozgékony típus vagy, kedves kérdező? Én megértelek valahol, pedig félig-meddig más vagyok, mint te.

Én inkább introvertált vagyok, aki leülök zenehallgatásba burkolózni, vagy ha babysitterkedem, akkor bensőséges érzelmi élményekre vágyom például, a közös játékból, abból, hogy gondoskodom a kisgyermekről, (félreértés ne essék, de) anyáskodó típus vagyok többek között. Szeretek merengve felhőket nézni, vagy ha racionálisabbra vágyom, akkor pl idegen nyelvet tanulok. De másfelől olykor nekem is mehetnékem van, amikor az extravertált oldalam tör elő.

Szerintem az Olasz, vagy bármi más utazással megpendítettél egy húrt. Neten sokan vadásznak 5 ezer Ft alatti fapados retúr repjegyekre, és persze ez is pénz, mint cirkuszba menni, de nagyon megéri akár havonta egyszer , persze NE méregdrága helyre, mint Velence, vagy London, de EU-n belül 5, esetleg 10 ezerből meg van a repjegy - ha hónapokkal előre megveszed. Na de minden hónapra be tudnál táblázni egy külföldi várost, és máris megoldottad a mehetnékedet, meg a külvilágban való változatos mászkálást. :) Pl most elkezded a repjegy vadászatot, és a téli szezontól kezdve minden hónapra betáblázol egyet , télen mondjuk a Mediterránra. :)

Csak ötlet.

Persze tudom, ahogy írtál anyagi helyzetedről (az enyém egyelőre ilyen sincs), akkor jó, ha havonta egy ilyen belefér. A többi hétvégére meg... hát nem ismerlek, csak következtetek, h inkább extrovertált vagy, de ez kevés infó ahhoz, h ötletelni tudjak...

Én hajlamos vagyok imprózni, meg fantáziálni, nekem sem mennek a bevett sémák igazán, általában. Akkor élek többnyire, ha rögtönözhetek, bár kivétel erősíti a szabályt. Szóval kihasználom a szűk teret is akár. A saját érzelmeit is beleviheti a játékba a felnőtt, pl játszd ki egy vágyadat, vagy problémádat, de persze körültekintően, hogy a gyermek továbbvihesse a fantáziát az ő kedve szerint. Mindketten jól szórakozhattok. Pl rakd tele a szobát mindenféle kacattal, rakosgass belőle elképzelt külföldi város, vagy tájat, képzeld el, ahogy ott jársz-kelsz, vond bele a picurokat. Lehet játszani a már betáblázott soronkövetkező EU városról is.

Egyébként nyáron lehet vadkempingezni is, nem kerül pénzbe a szállás. Ismerek olyan családot, akik rendszeresen élnek kisgyermekekkel a természetben, ott alszanak. Egy hónapban egyszer ki lehet bírni annak, is, akit zavar a sátorozás. És így meg van két hétvégi nap, mondjuk egy vidéki olaszországi falu mellett, esetleg reptérről kigyalogoltok a természetbe vadkempingezni, vagy autostoppal esetleg, bár az gyerekekkel nehezebb ügy.

Vagy csak egy naposra csinálod, ha az egyszerűség kedvéért a reptér melletti városban maradtok, úgy is koránkelők vagytok

Vagy megcsinálhatod Magyarországon is, csak nézz körül, hol vannak természetvédelmi körzetek, hogy el tudd azokat kerülni. Szerintem te kalandvágyó vagy, utazgatnál, hát manapság van erre lehetőség. :)

Sőt, oszkar com -n regisztrált utazók és sofőrök vannak, nem kell aggódni, mint autostopnál, h ki vesz fel... Igaz, ez a telekocsi megoldás pénzbe kerül, de valamit valamiért, még mindig fél áron általában meg van az útiköltség, mint tömegközlekedéssel. Vagy megalkudhatsz kevesebbre is, pláne hogy több személy utazik, hiszen kisgyermekekkel vagy.

Hirtelen ezek jutnak eszembe, következtetve a kalandvágyó jellemedből ,de bocs, ha tévedtem. Tényleg annyi mindent írtak már a kérdésedre, kizárásos alapon is ezek jutnak eszembe.

2016. aug. 27. 15:39
 37/41 anonim ***** válasza:

Mégis mit dolgozol hogy semmi dolgod hétvégén ? Mert legtöbb ember 8 órás munka után örül hogy haza ér és leül piheni,

Hétvégén meg pihizik vagy főz,mos takarit,vásárol és játszora megy max.

Én munka után kicsit pihenek és utána ha van idő még leviszem gyereket játszora hétvégén pedig pihenek,vásárolok,főzők mosok,vasalok,és készülünk sulira.

Nem unatkozunk.

2016. aug. 28. 06:22
 38/41 anonim ***** válasza:
95%

Neked kihívások kellenek. Költözz falura, szülj még egy gyereket, máris nem fogsz unatkozni!

Egy 2 gyerekes falun élő anyuka

2016. aug. 28. 12:53
 39/41 anonim ***** válasza:
Ha egy nagyvarosban unatkozik, falun mi lenne? Kertmuveles? ;)
2016. aug. 28. 13:06
 40/41 anonim ***** válasza:
Tipikus :D jo dolgában nem tudja mit kezdjen magával :D De az a lényeg, hogy azon kívül, hogy milyen jol el, azt is megtudhattuk, hogy olyan szexi istennő, hogy a főnöke is odavan érte! Szegénynek meg mar a munkahely sem megfelelő mentsvár :D szánalom a köbön
2016. aug. 28. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!