Hétvégén főleg reggelente mit csináltok? Unom a játszoteret
Figyelt kérdés
Egyik rokonunk bnőnk sem fogadoképes ilyenkor mert alszanak...mi meg már reggel 8-kor indulásra kész vagyunk.
Egyedül dédi rugalmas de már helótom van attol hogy dédiről szól minden hétvégénk.egyedülálló vagyok amugy.
Most is kószálunk motorozik a gyermek én meg már belepusztulok a tartalmatlanságba. A hétfőt várom. De mióta molesztál a főnök meg bunkózik mert lepattintom, már a hétfő sem ment meg
2016. aug. 27. 09:32
11/41 anonim válasza:
Sokan pihenni szeretnenek meg reggel. Nehez elhinni?
12/41 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok "agyonfejlesztős"hogy most is azon agyalok, hogy mit csináljak ami üdítene. A szabadságon, kötetlenségen. Nem a tanulás munkán vagyok ilyenkor
2016. aug. 27. 11:01
13/41 anonim válasza:
Írd már be akkor a keresődbe, hogy gyerekprogram. Csodát fogsz látni.
14/41 A kérdező kommentje:
Múlthéten voltunk cirkusz, sergő miegyéb.nincsenek repkedő tizeseim minden hétvégére sajnos.
Mostanában azon agyalok, betáblázok gyerekúszást, heti 2 alkalom kötelező, mert valami unios program. beírattam.
De legszívesebben lehet mennék inkább olyan last minit utakra(ha jól írtam) szombaton már olaszban lennénk...:D
2016. aug. 27. 11:24
16/41 anonim válasza:
Last minute.
Olaszorszagra van penz?
17/41 anonim válasza:
Ingyenes opció is van, de látom itt nyavajogni sokkal könnyebb.
19/41 A kérdező kommentje:
Igen.ingyenes opcio dédivel most a folyó
2016. aug. 27. 12:34
20/41 anonim válasza:
Fú, annyira buta és idegesítő vagy...szerintem nem véletlenül nem érnek rád a rokonok, barátok. Én is inkább azt mondanám, hogy alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!