Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hétvégén főleg reggelente mit...

Hétvégén főleg reggelente mit csináltok? Unom a játszoteret

Figyelt kérdés

Egyik rokonunk bnőnk sem fogadoképes ilyenkor mert alszanak...mi meg már reggel 8-kor indulásra kész vagyunk.

Egyedül dédi rugalmas de már helótom van attol hogy dédiről szól minden hétvégénk.egyedülálló vagyok amugy.

Most is kószálunk motorozik a gyermek én meg már belepusztulok a tartalmatlanságba. A hétfőt várom. De mióta molesztál a főnök meg bunkózik mert lepattintom, már a hétfő sem ment meg

2016. aug. 27. 09:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
kezdj el tanulni valamit ha ennyire unatkozol.
2016. aug. 27. 12:57
 22/41 A kérdező kommentje:

Ugyan mi idegesítő van abban, hogy unom a hétvégéket...

Köszi a válaszokat.

Úgy látom radikális változást ne is várjak.

2016. aug. 27. 13:00
 23/41 anonim ***** válasza:
Geoláda keresés, állatmenhelyen segítkezés.
2016. aug. 27. 13:13
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Kapásból ezer dolog eszembe jut! Csak egy városi séta, erdő, tanya, közös sütés-főzés, valami kézműveskedés, múzeumok, játszóterek (nem mindig ugyan az!), vízpart, hajókázás, festés, rajzolás, állatmenhely, mozi (nem tudom, mekkora a gyerkőc), szinhaz, bábszínház, aszfaltkréta, sárkány eregetés, sportesemények, koncertek, gyerekfoglalkozasok, mondókás könyv olvasgatas-tanulgatas, stb. Mi ha untik a sima sétát kiskoromban, akkor apukámmal meséket találtunk ki. Ő kezdte, aztan en folytattam, majd megint ő, megint én...

Nehogy mar ne tudj mit kezdeni a saját gyerekeddel!!!!

2016. aug. 27. 13:42
 25/41 A kérdező kommentje:

Ilyeneket is hétköznapra tennék.

A hétvége meg a gyermeké csak.

Amugy tök jo volt dédivel. Ma csak provokatív témája volt. A végén bevágja ha viszem haza a gyereket, sétál még velünk egy darabig ha jó, és csak utána megy haza. Mondtam oké.

Erre nekiáll leoltani, hogy miért nem hívom fel, biztos nem akarom hogy jöjjön.

Mondtam te mondtad hogy kísérni szeretnél egy darabon, tudod hogy bármikor jössz(hivatlanul is be szokott állitani...) semmi baj nincs belőle és ne beszéljen olyanokat a nevemben hogy nem akarnám hogy feljöjjön.

Erre csak fujja tovább hogy nem akarom mert akkor hivtam volna.

Nagy sértődve peckesen hazament.

Hát kár volt vele találkozni.

2016. aug. 27. 13:44
 26/41 A kérdező kommentje:

24

Nem arról van szó gogy nem tudok mit kezdeni a gyerekemmel. csak én is szeretném magam jól érezni.

2016. aug. 27. 13:46
 27/41 anonim ***** válasza:
59%

Hát élvezd magad a tükörbe!

Hahahahaha

Annyi mindent leirtak és Te mégis unatkozol hát akkot unatkozz!

Hahahahahahahahah

Flúgos vagy!

2016. aug. 27. 13:59
 28/41 anonim ***** válasza:
68%
Veled komoly baj van, ha a gyerekeddel töltött időt nem vagy képes élvezni! Sajnalom szegényt... Király lehet anyjával töltött idő.. Annyit lat belőled h savanyú pofával halálra unod magad ahelyett, hogy homokvarat építenel vele... Gratulálok
2016. aug. 27. 14:14
 29/41 A kérdező kommentje:
Aha..hát nem tudom hány anyának hiányzott a mznka vagy felnőtt társaság gyed alatt.annyira mindenki jól érzi magát a gyermekével a kacsaúsztatóban..
2016. aug. 27. 14:30
 30/41 anonim ***** válasza:
62%
Egyrészt jol erzem magam a gyerekemmel, igen, másrészt meg egyik nem zárja ki a másikat agyhalott! Te is dolgozol hétköznap, felnőttek közt vagy, szoval ne gyere ezzel a hülyeséggel... Hiába próbálod szépíteni, rohadt önző vagy, hogy nem vagy képes a gyermekednek jo programokat szervezni es örülni az ő örömének!
2016. aug. 27. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!