Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról hogy 3...

Mit gondoltok arról hogy 3 éves lányomat katalógus fotózásra kérték. Ti elvinnétek a gyereketek egy ilyenre vagy? Nem.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 14:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányomat is megkörnyékezték ilyen ajánlattal, de én gondolkodás nélkül nemet mondtam! Semmi pénzért nem tenném ki ilyennek!

2010. ápr. 20. 20:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Én elvinném, és örülnék, ha babáim vagy én-akár terhesen-szerepelhetnénk ilyenben.
2010. ápr. 20. 21:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem!
2010. ápr. 21. 08:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés.

Egyik felem elvinné, a másik nem.

Elvinném, ha élvezi, végül is csak katalógus fotózás, nem egy szépségverseny.. Baja nem lehet belőle, és ha végig ott lehetnék mellette, megmondhatnám, ha valami nem tetszik, akkor miért ne? Ráadásul milyen jó érzés lehet ha az újságban látni.

Másrészt pedig nem vinném el, ne legyen bazári majom.

Hát nem irigyellek, nem könnyű elönteni. :)

Azért tudasd velünk, hogy döntöttél.

2010. ápr. 21. 10:30
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyenlőre sajnos megoldódot a probléma mer a picim lebetegedet úgyhogy ha meggyógyul majd kiderül mi lessz.

De köszi mindenkinek a választ

2010. ápr. 21. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Elvinném!Szerintem sokan ebből,hogy "katalógus fotózás" már a gyerek teljes jövőjét látják,mi lesz a gyerekkorával,mennyi lemondással jár,anyuka erőlteti stb.

Ez csak 1db fotózás és pont!További kérdés nem volt.

Tehát én egy alkalommal elvinném,tovább már nem mennék!

Műtermi fotózás is hasonló,amit a családi albumban őrzünk.

Sokan büszkék gyermekükre,szeretnék megmutatni ország-világnak,ezért küldenek fényképeket újságokba róluk pl Story,szülinapi köszöntésnél napilapokba,akkor egy babaruha katalógusba miért ne.

Kíváncsi lennék,azokra az anyukákra,akik határozottan nemet mondtak,hány db fénykép van a gyerekükről az iwiw-en,vagy network-on stb???????? Vagy be

2010. ápr. 23. 14:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Vagy beszélgetős oldalakon? Babás oldalakon?
2010. ápr. 23. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Csak, mert kíváncsi vagy, elmondom. Sok kép van fent az iwiwen róluk, ez tény. De ezt azért ne keverd össze a katalógus fotózással. Az iwiwen csak az ismerőseim látják, más nem.
2010. ápr. 23. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:

14:41:

Az iwiwen nekünk is van fenn kép, de a profilképekben csak pár darab, a nagyrésze magán albumban van, amit csak az ismerőseink láthatnak. Nekem ugyan kisfiam van, de nem teszek fel róla meztelen képet, és az ismerősöknek sem mutogatok ilyesmit. Mindezt nem prűdségből teszem (odahaza szokott meztelenül szaladgálni, mert imád), hanem azért, mert úgy gondolom, nincs jogom mutogatni őt.

Valójában azonban nem az a lényeg, hogy mások láthatják-e a gyermeked fotóit. Hanem az, hogy mivé válhat egy gyerekmodell, és hogy jót tesz-e a gyereked lelki fejlődésének, ha már ilyen korán belecsöppen egy olyan világba, amelyik hazug, és aminek az értékrendje igencsak nem egészséges alapokon nyugszik.

Így is, ha az ember bekapcsolja kora este a televíziót, vödörszám kapjuk a félmeztelen "modellek" történeteit. Ezek a lányok (akiknek szerintem semmi okuk nincsen büszkének lenni arra, hogy a testükből élnek) "celebként" vannak kezelve, a "munkájuk" pedig úgy van beállítva, mintha az tisztességes hivatás volna. Már az sem kizáró ok, ha valaki konkrétan "felnőtt filmek szereplője"...

Nos, nem tudom, kinek mi a véleménye, de az én számomra az, aki a testéből, és annak mutogatásából él, annak csak egyféle megnevezése létezik... Persze itt nem a divatmodellekre gondolok (hiszen ők ruhákat mutatnak be, nem a testüket), hanem azokra, akik vetkőznek.

A szépség az semmi. Az, hogy valaki szép, vagy nem szép, teljesen relatív dolgok. Pláne a mai, elszilikonosított világban. Az a gyerek azonban, akit már kicsi korától kezdve fotóznak, sminkelnek, az nagy valószínűséggel egy olyan világba "nől bele", ahol a valódi értékek helyett a külsőségek játsszák majd a főszerepet.

2010. ápr. 24. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!