Mit gondoltok arról hogy 3 éves lányomat katalógus fotózásra kérték. Ti elvinnétek a gyereketek egy ilyenre vagy? Nem.
Én nem vinném el. Nézzél meg egyszer egy olyen műsort, ami a kifutókról és a babákról szól. Undorító. Nem hiszem, hogy szüksége lenne rá egy gyereknek.
Az más, hogy ha csak saját célra szeretnél profi fotókat, de porfóliót készíteni egy gyerekről...
Kellő gyanakvással, s állandó odafigyeléssel. Te vagy az anyukája, legyen mindig a tiéd az utolsó szó a fotózáson is!
A magam részéről inkább elborzaszt, mintsem vonz a gyerekmodellek élete, ezért aztán fontos, hogy végig a realitást képviseld a kislányod életében. Nem egészséges, ha már kisgyerekként belecsöppen ebbe az álszent "Barbie-világba", mert sajnos eltorzulhat tőle az egészséges értékrendje... Ha belevágtok, állj mellette, és sose engedd, hogy "mini-műnőt" csináljanak belőle! A gyerekkor attól szép. hogy a gyerek gyerek lehet, nem pedig kis felnőtt...
Nem tudom, érthető-e, amit mondani akartam. Én szülőként csak azt akartam megértetni, hogy az a világ sajnos nagyon nem egy egészséges légkörű világ, és hogy szerintem nincs borzasztóbb a kifestett, bodorított hajú, affektáló pici lányoknál...
Én 4 évesen kezdtem el moddelkedni :)
Most 14 vagyok és nem lettem cica baba se emo.
Anyukám gyakran túlzásba viszi a dolgokkal,mert annyi
filmet nézzet amiben qurvák lettek a lányok meg annyi baj történik.
És mikor kiválasztották a szimpatikus céget akkor ügyvéd mellet írta anyu alá a papirt,hogy az ügyvéd elolvasson MINDENT és véleményt mondjon.
Hát ez egy kicsit már szerintem túlzás.
Ha szereti a fotózást akkor persze írasd be ha meg nem tetszik neki akkor abba hagyátok,de kérdezd meg tőle.:D
És merj nemet mondani,mert aki már az elején nem tudott az már most se és olyanokat csinálnak,úgy öltöztetik fel,hogy az hihetetlen.(:
Sok Sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!