Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról hogy 3...

Mit gondoltok arról hogy 3 éves lányomat katalógus fotózásra kérték. Ti elvinnétek a gyereketek egy ilyenre vagy? Nem.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 14:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Én elvinném, de csak, ha neki tetszene.
2010. ápr. 20. 14:34
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
Én is elvinném, de azért légy "gyanakvó". Nehogy az legyen, hogy "jaj, de csodaszép, ügyes a gyerek, anyuka, tessék fizetni egy szép nagy összeget!", aztán semmi sem lesz.
2010. ápr. 20. 14:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy tetszene e neki a bölcsben imádja a fotózásokat és itthon is oda van érte mikor meglátja a fényképezőt.
2010. ápr. 20. 14:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vinném el. Nézzél meg egyszer egy olyen műsort, ami a kifutókról és a babákról szól. Undorító. Nem hiszem, hogy szüksége lenne rá egy gyereknek.

Az más, hogy ha csak saját célra szeretnél profi fotókat, de porfóliót készíteni egy gyerekről...

2010. ápr. 20. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
42%
Azért a kifutó, és a katalógusfotózás között van némi különbség. Nyugodtan vidd el, ha a kicsi élvezi, akkor hajrá, baja nem lesz:)
2010. ápr. 20. 14:48
 6/19 anonim ***** válasza:
Elvinném =) Aztán ha nem jön be neki, akkor soha többet. Max ha majd kedvet kap rá vmikor :)
2010. ápr. 20. 14:50
 7/19 anonim ***** válasza:

Kellő gyanakvással, s állandó odafigyeléssel. Te vagy az anyukája, legyen mindig a tiéd az utolsó szó a fotózáson is!

A magam részéről inkább elborzaszt, mintsem vonz a gyerekmodellek élete, ezért aztán fontos, hogy végig a realitást képviseld a kislányod életében. Nem egészséges, ha már kisgyerekként belecsöppen ebbe az álszent "Barbie-világba", mert sajnos eltorzulhat tőle az egészséges értékrendje... Ha belevágtok, állj mellette, és sose engedd, hogy "mini-műnőt" csináljanak belőle! A gyerekkor attól szép. hogy a gyerek gyerek lehet, nem pedig kis felnőtt...

Nem tudom, érthető-e, amit mondani akartam. Én szülőként csak azt akartam megértetni, hogy az a világ sajnos nagyon nem egy egészséges légkörű világ, és hogy szerintem nincs borzasztóbb a kifestett, bodorított hajú, affektáló pici lányoknál...

2010. ápr. 20. 14:55
 8/19 A kérdező kommentje:
ezt én is így gondolom,nem szeretnék olyat kérni tőle amit ő nem szeretne és nem hagynám hogy olyanná változtassák akár egy fotózás kedvéért ami nem ő,nem a bájos pici lány :)
2010. ápr. 20. 15:00
 9/19 anonim ***** válasza:

Én 4 évesen kezdtem el moddelkedni :)

Most 14 vagyok és nem lettem cica baba se emo.

Anyukám gyakran túlzásba viszi a dolgokkal,mert annyi

filmet nézzet amiben qurvák lettek a lányok meg annyi baj történik.

És mikor kiválasztották a szimpatikus céget akkor ügyvéd mellet írta anyu alá a papirt,hogy az ügyvéd elolvasson MINDENT és véleményt mondjon.

Hát ez egy kicsit már szerintem túlzás.

Ha szereti a fotózást akkor persze írasd be ha meg nem tetszik neki akkor abba hagyátok,de kérdezd meg tőle.:D

És merj nemet mondani,mert aki már az elején nem tudott az már most se és olyanokat csinálnak,úgy öltöztetik fel,hogy az hihetetlen.(:

Sok Sikert.

2010. ápr. 20. 15:09
 10/19 anonim ***** válasza:
Hízelgő a dolog, de én ebből a szempontból nagyon gyanakvó vagyok. Épp nem régen volt a téma a tv-ben, hogy micsoda kecsegtető ajánlatokkal környékezik meg bizonyos ügynökségek a kisgyerkes szülőket. Kifizettetnek velük hatalmas pénzeket 1-1 portfólióért, bizonygatják, hogy ennyi,meg annyi fotózást tudnak majd intézni... Aztán, mikor kifizetted a pénzt, semmit sem nyújtanak, csak megkapsz egy fotóalbumot... akár 100 ezerért... Elhiszem, hogy mindenki büszke a saját gyerekére, azt is, hogy a tiéd különlegesen szép! Csak azért abba is bele kell gondolni, hogy az egész napos "jópofizás", pózolás kemény munka még egy profi felnőtt modellnek is, nem hogy egy 3 évesnek.... lehet, hogy eleinte még tetszeni is fog neki a dolog, de mikor már a 10. ruhába kell beleöltözni, bájosan mosolyogva kell a gépbe nézni, akkor nem biztos, hogy annyira érdekes lesz már neki... Ott teljesíteni kell, ha tetszik neki, ha nem...az aláírt szerződés kötelez... emellett jól ismerem a 3 éveseket, mert óvónő vagyok... Az ő türelmük nagyon véges!! Nem képesek hosszú órákon keresztül egy dologgal foglalkozni, akármilyen érdekes legyen is az eleinte... Persze, te tudod.... egy 4 gyerekes óvónő anyuka
2010. ápr. 20. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!