Vasárnap éjjel elvinnétek maszek fogászati ügyeletre a gyereketek?
Figyelt kérdés
...vagy várnátok hétfőig, hogy egy olcsóbb helyen be tudják tömni a fájós tejfogát? 10ezer ft2009. jún. 8. 01:00
1/4 A kérdező kommentje:
Jaj, de még mielőtt bárki is leszólna, hogy gyerek szenved én meg itt kérdezősködöm, már voltunk és minden oké, csak van, akinek árban ez nagyon nem tetszett... én meg nem a pénzt vettem figyelembe.. Vajon rosszul döntöttem? :(
2009. jún. 8. 01:06
2/4 anonim válasza:
ha nagyon fájna a gyerekemnek sem vinném ügyeletre, oda én sem megyek szívesen nemhogy a gyerekemet ültessem be. adnék neki kis fájdalom csillapítót meg jeget az arcára
3/4 anonim válasza:
első vagyok, nem olvastam amit írtál utána. de ugyanez vonatkozik erre is:) inkább kifizetném én a többet
4/4 anonim válasza:
Tízezret elkérni egy tejfogtömésért őrült drága! még maradandó fog esetében sem olcsó. ha van otthon valamilyen gyereknek is adható fájdalomcsillapító, azt adnék neki, és reggel irány egy emebribb árú fogorvos! bár ha nagyon szenved, és majd megőrül szegény, elvinném az ügyeletre, és kiadnám a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!