Egyedulalló anyak, ereztek ti is igy?
Egyedul nevelem a lanyom, tiz eves .
Halistennek eddig bösegesen tudtam neki biztositani amire szuksege volt , minösegi etel , sok új ruha , mindennap buszken megy az iskolaba .
A problema az , hogy mindig mindent egyedul kell megoldjak , a legádázabb stressz a szamomra a számlák befizetése , es az ekörul valo aggodas , h jusson ételre is , szorakozasra is ( ha nem nyar akkor karacsony van , vagy szulinap , husvet stb)
Mindenröl en kell gondoskodjak , szerelek itthon , ha kell szerelöt hivok stb es egyre nehezebben élem meg ezt a felelösseget ami a vallaimat nyomja.
Ezr kizarolag az anyagiakra ertem , nagyon sokat szorongok h mi lesz ha nem lesz stb , nincs segitseg sehonnan , csak magamra szamithatok , ez a meztelen valosag.
Mostanaban a szivem össze vissza ver a stressztöl , aggodok h mi lesz ha megbetegszem stb . Nagyon szeretnek megnyugodni , de ijesztö h en tartom fenn magunkat es barmelyik pillanataban összeomolhat minden mint a kartyavar ...
Van meg valaki hasonlo helyzetben ?
Azt írtad, hogy bőségesen tudod neki biztosítania minőségi ételt és az új ruhákat. De aggódsz a számlák miatt, meg hogy jusson ételre? Most akkor van lóvé vagy nincs lóvé bőségesen?
Vagy az új ruhákra költesz?
Van tartalékod? Ha "bőségesen" van pénzed, akkor nem kellene annyi új ruhát venni, hanem félretenni valamennyi pénzt.
Beteg meg bárki lehet, ezen feleslegesen görcsölsz!
Meg ezzel szerintem nem csak az egyedülállók vannak így, mert ha 2 szülő van, akkor is történhet bármi, a munkahely elvesztésétől a betegségen át esetleg a halálig! Ezen nem szabad egyfolytában görcsölni!
Én nem ertem van penz vagy nincs, mi ugyan ketten vagyunk 2 gyerekre de ugy dolgozom en is, hogy ha egyedul lennék se szenvedjenek hiányt.
Ha betegség vagy baleset miatt aggodsz azon felesleges, nem tehetsz ellene semmit egy 10 eves pedig mindenkepp gyámság ala kerul.
De igy meg nem lehet élni, mikor jon a kaposztas kő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!