Tobbgyerekes anyukak! Ti is ereztek ugy, hogy nehezebben tudtok rahangolodni az egyik gyereketekre?
még nincs második gyerkőc,de pocakban. viszont már most érzem (16 hónapos),h. nem tudunk igazán egymásra hangolódni. kis hisztis lányka, de csak ha velem vagy az apjával van. mással angyali jó gyerek.
a babázást sem tudtam élvezni úgy,mint ahogy azt mások lefestik. remélem javul majd a helyzet,ha megtanul beszélni,jobban egymásra hangolódunk majd.
Az egyik gyerekemmel annyira egyformán jár az agyunk, hogy szavak nélkül is értjük egymást. Pl. megyünk valahová, történik valami, egymásra nézünk és már tudjuk mire gondol a másik, aztán volt hogy szavak nélkül csak egy szemvillanástól kirobbant belőlünk a röhögés. Azonnal veszi az adást (nem szófogadásra értem :-)) és emiatt bár nehéz természetű mint én, de sokkal jobban meg tudjuk beszélni "az élet dolgait". Bár még gyerek, sok dologról őszintén tudok vele beszélni és így a lelki kapcsolatunk nagyon erős.
A másik kis cuki, bújós, könnyű természetű és alkalmazkodó, de annyira más világban él, hogy képtelen vagyok vele igazán beszélgetni a napi szintű mi volt a suliban dolgokon túl. Néha van próbálkozás, de azt sem értem mit mond annyira elvont a gondolkodása, a másik szokott néha fordítani magyarról magyarra és elmagyarázza, mit is akart ezzel a tesója. De van hogy ő sem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!