Gyomorrontás miatt hányt kisfiam vagy más betegség miatt?
Figyelt kérdés
Éjjel hányt 2 éves kisfiam 3x.adtam neki daedalon kúpot.utána elaludt.azóta egyelőre nem volt baj.(éjjel 1 óra)szerintetek ha nem gyomorrontás miatt volt hanem valamilyen betegségtől már előfordult volna megint,és újra hányt volna?2016. aug. 13. 07:13
1/6 anonim válasza:
Erre vannak az orvosok, miért nem hívod fel az ügyeletet?
2/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nem betegség miatt hányt 1 óta...
Majd délutánra meglátod, hog mivan.
3/6 anonim válasza:
Lehet elkapta a hányós -hasmenéses vírust.
4/6 A kérdező kommentje:
Éjjel nem volt semmi.reggel viszont ivott,pár falatott evett és utána megint hányt.azt mondta fáj a feje...
2016. aug. 13. 10:22
5/6 A kérdező kommentje:
Azóta nem hányt,kedve jó,eszegetett viszont estére 37.7 volt a hője...Mi lehet ez?
2016. aug. 13. 22:06
6/6 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok.
A másik kérdésednél azt irtad, elviszed ügyeletre. Ezek szerint nem vitted.
Valószínű elkapta a vírust, amit írtam. A fejfájás lehet a hőemelkedéstől is. Ha megint hányna, itasd kortyonként, ha a hasa megy - mert lehet az fog menni és nem hány többet - adjál neki probiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!