Ez most vakbélgyulladás vagy gyomor rontás?
Sziasztok.
Tegnap este össze vissza ettem. Gyümölcsöket,fagyit,vaníliás-tejszínes joghurtot.
Aztán rá egy 20 percel ettem kb 25 deka kenyeret,a hozzá való vajjal,kolbásszal,szalonnával,sajtal,paradicsommal,majonézzel.Közben megittam fél liter tejet,majd rá 1 órára egy sört.
Azóta görcsöl a hasam,de elég durván,és megy a hasam. Az egész hasam fáj.Eleve nem bírja a gyomrom az össze vissza evést,de ez most nagyon betett neki. 4 órát bírtam aludni,ébredés után kb 10 percenként rám jött az eszméletlen erős hascsikarás,majd mentem is a WC-re.
Midníg volt székletem (fostam de durván) Délután 2 kor bevettem egy Nospat,meg egy hasfogót. Azóta jól elvagyok.
Remélem mikor kimegy a gyógyszer hatása,akkor sem lesz bajom.Ilyen durva lenne egy gyomorrontás? Idáig csak olyan volt velem,hogy maximum 2-3x el kellett mennem a wc-re és ennyi.De ez most nagyon megrémített,hogy még másnap is iszonyúan görcsöl a hasam.
Kicsit hipochlonder vagyok egyből a vakbél ugrott be,bár nincs bajom az evéssel(diétázok) jó a kedvem(mióta bevettem a gyógyszert) és szerintem lázas sem vagyok.
Szerintetek egyszerű gyomorrontás? Meddig tarthat még?
Igen valószínűleg csak gyomorrontás.Amiket összeettél és ittál, nem csodálom hogy kikészült a gyomrod.De előfordul ilyen.Máskor jobban oda kell figyelni erre.
Jobbulást!
Rendben köszönöm. Ahogy olvastam a vakbélgyulladás iszonyatosan fáj,nekem mondjuk egy 10 es skálán 5-6 volt. De az egész hasam görcsölt,jobb oldalt alul,bal oldalt,középpen mindenhol.
Mindegy akkor megnyugodtam,beveszem majd a gyógyszereket ha ismét fájna aztán nem idegeskedek rajta ha csak ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!