Mit csinaljak a 7eves fiammal?
Annyira nehez vele.
Olyan akaratos.ha valami nem sikerul akkor duzzog,csapkod.
Nemreg kapott anyumektol egy tabletet,par het utan mikor valami nem sikerult a jatekban foldhoz vagta es raugrott.ki is nyirta.
A heten nem akart oltozni,hiaba kertem.elvettem tole a telefon toltojet(szinten anyumektol kapta) ezen ugy felhuzta magat,hogy foldhoz vagta a telefont.
Sok felnott is orulne egy olyan telefonnak,o meg csak ugy foldhoz vagja...sokszor nyavog,nem erteni mit akar mondani mert nem nyitja ki a szajat rendesen.
Amugy egy kedves gyerek.tisztelettudo,segit ha megkerem.
De a tobbi dolpg miatt feltem a sulitol.persze tudom,hogy nem normalis viselkedes de mar annyi dolgot kiprobaltam.mar nem tudom mit csinaljak.
Anyumek is csak nehezitik a helyzetet,ha bent vannak naluk egesz nap nyomhatjak a telefont,tabletet,laptopot.itthon meg nem tettszik nekik,hogy En nem engedem.a batyja azert konnyebb eset.vele szot lehet erteni.
De a kicsi....
Igy neki lesz rossz a kesobbiekben.elkonyvelik rossz gyereknek es majd ha megszakad se jut elore.
Az én lányom 10 évesen kapott mobilt, mert az apja erőltette, ha rajtam múlik 12 éves koráig vártam volna.
Én azt látom sok mai gyerek egyáltalán nincs megnevelve! Itt is pont ez lehet a gond, mindent megkap, a feneke kivan nyalva de következetesség, büntetés az nuku!
Az uj parommal jol kijonnek.O is probal segiteni,amikor csak tudja viszi Oket,ha csak tankolni megy is.a pici meg picike.Ot imadja mindketto.
Nalunk vannak szabalyok.nincs kinyalva a fenekuk.nem kapnak meg mindent egy nyikkanasra.napi max 1 ora telefon vagy tablet volt engedve a laptopon este nezhettek meset,de az heti egyszer kozos csaladi program.akkor valasztunk egy jo meset,animaciot valamit es egyutt megnezzuk.amugy nincs kabel tv,mert mi nem nezunk tv t, nalunk nincs is a szobaban.a gyerekeknel dvd van es azon tudnak meset nezni napkozben,vagy reggel.de az sem mehet egesz nap.
A nagyobbik nagyon mamas,O sokat sirt mikor nem engedtem oket,nem tanult,romlottak a jegyei,a magatartasa.igy inkabb engedtem.m ostanaban mar csak havonta egyszer mennek.
Anyummal nem lehet zoldvaganyra vergodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!