Mit csináljak a fiammal?
Figyelt kérdés
6éves lesz júniusban,szeptemberben kezdödik a suli,és a legnagyobb probléma vele hogy nagyon érzékeny lelkü,és mindjárt elsírja magát,a legrosszabb hogy hagyja magát az oviba bántani,megverni még a tőle kisebbeknek is,hiába mondom neki hogy ne hagyja magát,nem ér semmit,mi lesz így vele az iskolában?2014. febr. 21. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem valami sport kellene neki amiben sikert érhet el.
2/4 anonim válasza:
nekem lányom van,és ő is nagyon érzékeny,félénk. ezek mellett aggódós,izgulós.
Őt épp ezért nem engedték az óvónők suliba.
hát nem irigyellek. talán változik őszig. valami sport vagy valahova tényleg jó lenne beiratni,hogy nőjön az önbizalma
3/4 anonim válasza:
Szerintem semmit nem ér, ha azt mondod neki, hogy ne hagyja magát, csak még rosszabbul fogja magát érezni, amiért még te sem érted meg. Őt így kell elfogadni, és nem szabad azt éreztetni, hogy az rossz, ha ő ilyen. Nem tehet róla.
Én is jó ötletnek tartanék valami küzdősportot. Ott nagyon sok mindent tanulna, ami jót tenne a lelkének is, de nem ölné ki belőle azt ami jó. Ha van hozzá kedve, akkor próbáljátok meg. :)
4/4 anonim válasza:
Nem lehet visszafogni meg egy evre a sulibol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!