Hogyan erősíthetem az immunrendszerét?
Az étkezése miatt van.ismerős gyereke is alig eszik és hiába minden immunerősitő,mindig ő az első aki elkap valami betegséget.
Étkezési szokásokon kellene változtatni ha megy, hogy szívesen egyen.
A gyerekorvos velük sem foglalkozik, amikor megláttam hogy szinte anorexiás az 5 éves kislány, majdnem elbőgtem magam ugy összeszorult a szívem.de orvosuk szerint még nincs vész...
mi ezt a kisfiammal a bölcsiben játszottuk el, tavaly az év első felében összesen három hét volt a legtöbb idő, mikor nem volt beteg, összegészében amit az előttem írtak az grapefruitmag csepp, echinacea mindkettő jó, esetleg a béres csepp + c vitamin, nekünk a doki az idei szezonban télen felírta az isoprinosine szirupot, esküszöm csodát tett a felsőlégúti betegségek ellen, most éppen broncho vaxomot szed a fiam az ovikezdésig, ez is immunerősítő, tavaly október óta nagyrészt tejmentes étkezésen vagyunk, azóta mindössze kétszer volt szükség antibiotikumra, lázas is ennyiszer volt, a tüdőgyógyász dokink erre esküszik: [link]
eddig még minden bejött, amit mondott, ahogy betölti a négyet azonnal veszek neki, biztos, ami biztos...
teával kapcsolatban erről hallottam jókat, de nálunk ez sajnos nem játszik: [link]
minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!