Mivel erősítitek gyermeketek immunrendszerét?
2 éves fiam van és egy 3 hós lányom, nem erősítem semmivel egyiket sem. Én nem hiszek ebben, unokahúgom akkor volt igazán beteges amikor kapta a béres cseppet, miután orvosi javaslatra abbahagyták a szedését, nem lett beteg...
Én C-vitamint adok ha látom hogy folyna az orruk, vagy úgy érzem mintha megfáztak volna, mást nem adok.
Persze nálatok más, a nagy már ovis és gondolom több betegséget is elkap meg haza is visz.
Én még arra figyelek, hogy a fiam minden nap egyen gyümölcsöt (körte-banán-alma-mandarin-narancs nálunk a nyerő), na abban van a sok vitamin, nem a vitamin készítményekben.
Pro-Kid
Ennél láttam némi eredményt, mással nem. De ez sem csodaszer.
Nem csak akkor kell vitamint adni a gyereknek, ha beteg.
Ez olyan, mint az étel, mindig szükség van rá.
Én C, D vitamint és omega3-at adok a lányomnak, 2 éves.
Forever Kids-et kap a 2 èves fiam. Meg D vitamint.
(Most meg elkezdem adni neki az Esküvő kids halolajat is, ezt mondjuk nem immunerősítèskènt hanem az èrtèkes omega zsírsavak miatt.)
Mióta szedi a forever kids-et nem volt beteg, pedig előtte rengetegszer volt mert az iskolàs nagytesó mindig hazahozta a betegsèget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!