Hogyan erősíthetem a kutyusom immunrendszerét házilag?
Immunovetet ajánlottak, de csak jövő pénteken tudok venni. Addig mit adjak a kutyinak? Dermodexre kéne, ettől eltekintve egy egészséges, erős, jóltáplált kutyus, nincs elhanyagolva.
C-vitamin/ascorbinsav, Béres csepp, ginsengoldat, propolisz segíthet valamennyit?
Én a természetes immunrendszer erősítés híve vagyok :)
Lucernapor, almaecet, kecsketej (tehéntejjel ellentétben ezt nyugodtan ihatják kutyák), ilyesmiket adok :)
Ill. BARF étrend, de nyilván ez hosszabb távú dolog, de bivalyerős lett ettől is az immunrendszere a kutyámnak!
ma 22:54
Honnan tudod, hogy bivalyerős lett az immunrendszere? Van netán valami mérési módszered rá?
Csupán az, h amíg tápozott, padlón volt neki, folyton benyalt vmi vírust, 3-4 hetente mindig volt vele vmi.
Mióta BARFozunk, azóta semmi ilyen gond nincs.
7 testtömegkg-onként kell adni 1 teáskanállal a kajájához keverve, viszont fokozatosan kell emelni az adagot, h hozzászokjon :)
Én a bio, szűretlen almaecetet ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!