Ugye Neked is rosszul esne ha a gyerekedet születésnapján, névnapján a keresztszülei nem köszöntenék fel?
Lehet, hogy hétvégén fogják felköszönteni. Most hétköznap van, dolgoznak vagy nyaralnak valahol. 2 évessel telefonálni sem nagyon lehet.
Várj még egy kicsit, mielőtt elkeseredsz.
Nagyon sajnálom, hogy Ti is így jártattok. Nővéremék lettek fiam keresztszülei. Ők két éve elváltak, azóta szép lassan lekoptak. Mindig hívtam a tesómat, de sokszor nem jött el, nem keres minket, telefont sokszor kinyomta.
Így beletörődtem rosszul választottunk.
A fiam párszor kérdezett felőlük, de lassan elfelejti.
Párom legjobb barátja lett a pót keriapu. Nem családtag de mégis felköszönti, ha jönnek hozzánk a barátnőjével fiam rajtuk lóg. Idén szülinapra együtt mentek Fradi meccsre, a csajszi tortát is sütött neki, nagy öröm volt
nálunk is testvéremék a keresztszülők, de időközben elváltak. enyém már jóval idősebb, a volt sógorom válás óta nem köszöntötte. nekem rosszul esik és nem értem miért kell így kisétálni a család életéből, hiszen vannak gyerekeik, tehát a rokoni kapcsolat megmaradt, jóban is voltunk nagyon, közel is lakunk, rendszeresen összefutunk véletlenül.
én megmondtam, hogy rosszul esik, még a gyerek 4-5 éves korában de nem történt változás, így csak magamban szomorkodom azóta
Rosszul, a nagyobbik nak tesomek a kereszt szülei, annyira nem keresik 4 eves...
A kisebbiknek barátaink lettek, ez meg uj nem tudom mennyire lesznek aktívak
4 honapos a gyerkőc de eddig rendszeresen kertek kepet, es ha megyunk egymáshoz mindig viszünk, hoznak valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!