Ugye Neked is rosszul esne ha a gyerekedet születésnapján, névnapján a keresztszülei nem köszöntenék fel?
nem esne rosszul...főleg egy 2 éves esetében.
egyébként a lányom is ennyi idős...mivel várandós vagyok szűk körű partit rendeztem, a vidéki rokonokat - és így a keresztszülőt sem hívtam meg kimondottan. Igaz, ő jelezte hogy esetleg majd feljön, de végül nem jött fel. És amiatt meg külön nem is írt üzentet, hogy felköszöntse..őszintén a kérdésedig ez fel sem tűnt :) nálam egy facebook üzenet vagy egy sms nem sokat ér, olyan mint ha nem is írt volna...sőt inkább ne gratuláljon valaki, mint hogy odalök valamit az üzenőfalra, úgyhogy 3-4 évente beszélünk egyébként...na az a halálom :) persze értem, nálad nem erről van szó, de 2 éves, hidd el semmit nem fog fel majd ebből.
Most a gyereknek esett rosszul, vagy neked???
Férjem olyan szinten nem nézi a naptárt, hogy a saját anyukája szülinapjára is én figyelmeztetem. Azt tudja, mikor van, csak nem figyeli, mikor milyen dátum van, így nem tűnik fel neki, hogy "ma van".
SZóval nem, én nem sértődöm meg ilyenen.
3,5 éves a fiam, amikor tartjuk a "buliját" és jön a család, barátok akkor köszöntse mindenki (hisz az van csak meghívva, aki számít).
Nem, nem esne rosszul, volt már párszor...
A férjem tavaly a saját lánya szülinapját felejtette volna el, ha nem szólok. Pedig imádja, de az ünnepekkel hadilábon áll. Ez van.
Ha keveset is találkoztok, pláne nem értem, miért esik rosszul. Nem lehet naprakész mindenki. Mások vagyunk, más értékrenddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!