Ti hisztek abban, hogy a gyerekek latnak. Olyat is amit mi nem?
En nem hiszek benne, sőt jeleket sem tapasztaltam de mi egy kb 100 eves házban lakunk ami azert látott egysmast , es ha egyutt aludtunk volt, hogy arra keltem "pszt anya alszik csendben mar..."
Na az Parád volt azert
Ket neni egy bácsi volt a vendége, 2-3 eves korában aztan fel eve egy krokodil egy malac es ket farkas lakik nalunk
Én hiszek benne. Bàr még a gyermekem àltal nem volt benne részem.
Sajàt sztorit tudok írni. Olyan 15 éves lehettem meghalt a nagybàtyàm és egyszer éjszaka arra ébredtem, hogy a szobàm ajtajàban àll és mosolyogva néz rám. Ja és cigizett és làttam az égő cigit a kezében és teljesen éreztem a cigifüstöt. Nagyon jó volt a viszonyunk szerintem csak úgy meglàtogatott. Nem féltem inkàbb olyan fura érzés fogott el.
Én hidzek benne, mióta a lanyom reggel feljelt, es azt mondta itt a dédi...
Majd rá 2-3ora múlva anyám hívott, hogy a dédit reggel elvitte a mentő, agyvérzéssel...
Szegénykém még 2,5honapug húzta a kórházban, ontudatlan allapotban...a lanyom semmit nem tudott az egészről, mi is csak telón erintkeztunk anyammal,,aki ápolta...
A lanyom tobbszor mondta ezt, majd aznap is mondta...
Nagxon ijeszti volt, es egyben csidslatos is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!