Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miota nem akar babakocsiban...

Miota nem akar babakocsiban lenni, semmit nem tudok vele elintézni pedig muszáj. Hogy kell áttérni gyerekkel valo közlekedésre?

Figyelt kérdés

Nincs kocsink es számtalan dolog nem közelithető meg busszal mert nem utirányban vannak illetve boltban sem tudok vásárolni fizetni fél kézzel és orvosnál vagy egyéb ügyintézésnél valo várakozás alatt annyit rohangálok mellette, utána vagy felvestem falireklamokat nézni hogy folyik rolam a viz es pár ora alatt éveket öregszem.boltban mindig adok neki feladatokat de ott is már megismernek az "eleven" gyermekemről.

Plusz rengeteget kell menni amit egy két éves fizikailag még nem bir.

Most ott tartok hogy menni kéne dokihoz kontrollra illetve könyvtárba vagy banki papirokat intézni.

Olyan sűrűn van valami hogy egy-kétszer ha lenne is segitségem az csak "halottnak a csók" mert minden bap rohangalni kell valamiért.

Vagy mára van még a tornája is a város másik végén szinte.

de ha kigyaloglunk a buszig meg a buszrol le a tornához addig busz nelkül is annyi az ut ha levágva mennénk mellékutcákon.

Most kezdődik ez a nem marad meg a babakocsiban szindroma..

2016. júl. 19. 11:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket látom sokak érintettek benne :D

A kismotorral ott tartunk hogy futok utána meg guggolok mellette a zebránál. Futobucikli is biztos azért "futo" mert szaladhat utána a szülő :)

Tricikli elgondolkodtat nagyon azon szülőkormány is van tényleg.

Márcsak a várakozásokra kell megoldás.

Ma kihagytam szinte mindent...se bank, se könyvtár..se doki...de tornára megyünk legalább..

2016. júl. 19. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:

A legjobb és leggyorsabb közlekedési mód a bicikli neked gyereküléssel. Mi egy 20000 fős városban lakunk, szóval nem nagy. Mindenhova biciklivel viszem 1,5 éves kora óta. Hacsak nem falusi kisboltba mentek vásárolni, akkor szinte mindenhol van kocsi, amibe beülteted, amíg a boltban vagytok, használd. Orvosnál a váróban nyugodtan jöhet-mehet, míg vártok, ezzel szerintem nincs nagy probléma, nem kell hogy megüljön a széken még egy ennyi idős gyerek. A posta problémásabb, általában míg várunk, addig szépen az ölemben elnézegetünk egy mesés könyvet (nem cipelem magammal, hanem van ott elég a polcon kipakolva, persze vigyázunk rá, és a végén visszatesszük, még sose szólt érte a biztonsági őr :D ) Bankba viszont ne vidd magaddal, az nagyon macerás, akkor én is inkább rábíztam valakire, mert még ha meg is ül az ölemben nem bír csendben maradni, vagy sír, hogy menni akar, és nem tudok arra figyelni, amit az ügyintéző mond.

Szóval a biciklivel rengeteg időt megspórolsz, mert akkor gyorsan odaértek a város másik végére is, nem kell buszozni se. Ha viszont ő jön valamilyen járművön melletted, akkor még mindig csak gyalogos tempóban haladtok, vagy te futsz utána :D

Én esőben, és télen is biciklivel hordom a bölcsibe is, a város másik végén van. Esőkabát, meleg ruha...stb. Egyedül, ha hó vagy jég van, akkor megyünk helyijárattal.

2016. júl. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!