Hogyan sétáltok a babával, ha nem akar a babakocsiban maradni?
Én babám se nagyon szereti a babakocsit, de a tricikliben a világ végére is eltolhatnám, nagyon szereti. Mi ezzel járunk sétálni. Ilyenünk van:
Lányom 10 hónaposan nem volt hajlandó babakocsiban ülni már, pedig még nem ment akkor...
Hát érdekes 2-3 hónap várt ránk akkor, mert vagy cipeltem, vagy hordoztam, vagy hagytam,hogy magától próbálkozzon itt-ott kapaszkodva menni.
Volt tolókaros biciklije, amit ugyanannyi ideig viselt el, mint a babakocsit. Ő menni akart és és nem ülni, vagy vitetni magát.
Alig vártam, hogy tényleg elinduljon. Utána lassan, de biztosan mindenhová sétálva mentünk. Még a kismotoron sem ült meg sokáig.
Az én lányom sem igazán szívleli a babakocsit, 14 hónapos, már jár, de nem volt ez másképp akkor sem amikor kisebb volt, egy ideig hordoztam, aztán csak pár perces sétákra mentünk kocsival.
Biciklivel megyünk mindenfelé, mert utazni szeret, talán próbáld ki, amikor elkezdtük használni, akkor még ő sem tudott egyedül járni és szívesebben ült bele , mint a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!