1,5 éves kislányom nem akar sétálni, sem babakocsiban, sem triciklin ülni, csak ölben lenni?
A karikás ugyan jó ötlet, de azért ne hagyd, hogy palira vegyen.
ez már tipikusan az a helyzet, amiben próbálgatja az erejét... vajon anyu/apu cipel-e engem, ha én azt akarom?
Enyém gyereket az apja majd 2 éven keresztül cipelte, ha sétálni indultunk. kb 200 méternyi séta után ugyanis elfáradt. Ha apa nem volt ott, akkor mellettem (már másfél évesen is) simán lesétálta a 2 km-es kört a belvárosban.
Nálunk megoldás volt, hogy jó, akkor visszafordulunk, hazamegyünk. Ha nálam csinálta a palávert 100 méter után, akkor simán visszafordultam vele, és hazamentünk. Nincs séta, nincs szökőkutazás, játszóterezés, stb. Elég gyorsan megtanulta, hogy velem nem lehet packázni.
Kismotor esetleg? Ilyen idősen nagyon könnyen rákapnak :)
(hordozást, ne add fel, én még 3-4 évesen is vittem a hátamon majálisról, fesztiválról hazafelé, amikor TÉNYLEG elfáradt)
Hiába mondom, hogy megyünk haza, nem zavarja. Jól elvan itthon is... az az érdekes, hogy a bolti bevásárlókocsiban meg elüldögél :-D lehet beszerzek egy olyat :-D persze, csak viccelek, de ki érti a gyerekeket? :-D
Igazatok van, újabban próbálgatja a határait, pár napja olyan, mint akit kicseréltek, minden érdekli, amiről tudja, hogy nem szabad. És olyan egyértelmű, így ahogy leírtátok,csak azt hiszem kicsit elvesztem itt a mindennapokban. Ketten vagyunk, fáradtan, fogzás közepette... nagyon köszönöm a válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!