Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miota nem akar babakocsiban...

Miota nem akar babakocsiban lenni, semmit nem tudok vele elintézni pedig muszáj. Hogy kell áttérni gyerekkel valo közlekedésre?

Figyelt kérdés

Nincs kocsink es számtalan dolog nem közelithető meg busszal mert nem utirányban vannak illetve boltban sem tudok vásárolni fizetni fél kézzel és orvosnál vagy egyéb ügyintézésnél valo várakozás alatt annyit rohangálok mellette, utána vagy felvestem falireklamokat nézni hogy folyik rolam a viz es pár ora alatt éveket öregszem.boltban mindig adok neki feladatokat de ott is már megismernek az "eleven" gyermekemről.

Plusz rengeteget kell menni amit egy két éves fizikailag még nem bir.

Most ott tartok hogy menni kéne dokihoz kontrollra illetve könyvtárba vagy banki papirokat intézni.

Olyan sűrűn van valami hogy egy-kétszer ha lenne is segitségem az csak "halottnak a csók" mert minden bap rohangalni kell valamiért.

Vagy mára van még a tornája is a város másik végén szinte.

de ha kigyaloglunk a buszig meg a buszrol le a tornához addig busz nelkül is annyi az ut ha levágva mennénk mellékutcákon.

Most kezdődik ez a nem marad meg a babakocsiban szindroma..

2016. júl. 19. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

tricikli? az enyémnek van ilyen állatos: [link]

ezen szoktam tili tolizni ha olyan helyre kell menni ahol a több tízezres babakocsit nem merem kint hagyni...tekerni nem tudja, de szívesen ücsörög rajta...nagy bevásárlásra mondjuk nem alkalmas, de kisebb bevásárláshoz szoktam én is használni...

ha ebbe nem hajlandó beleülni, akkor sem veszem fel, állapotos vagyok, akkor vagy hisztizik egyet vagy sétál mellettem...mikor mi :) mindenhová jó hamar elindulunk, ami meg olyan hogy nagyon szoros az idő, oda autóval megyünk.

2016. júl. 19. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
2 éves egyébként szintén
2016. júl. 19. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a tricikli jutott eszembe, én is azzal fuvaroztam, meg babakocsival, a boltban meg beültettem a bevásárlókocsiba stb.... Nekem sem volt autóm, a családit meg a férjem használta, de szerencsére 2 hete vettünk egyet, mert jön a kistesó is lassan, itt meg konkrétan tömegközlekedés nincs is...Szóval átérzem a helyzeted...

Szintén 2 éves

2016. júl. 19. 11:57
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Áh, katasztrófa ez az időszak...:-O

én itt kezdtem el őszülni..:-D

Már röhögök, mert 6 éves, de ez nem vicc, én is taccsra mentem akkoriban...

2016. júl. 19. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Kismotor, tricikli, esetleg futóbicikli.

Van olyan hordozó eszköz is, ami jó ekkora gyereknek.

2016. júl. 19. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Közelre motort vagy futóbiciklik ajánlok. Messzebbre biciklit neked és rá egy gyerekülést, mi rengeteget járunk így, imádja a gyerek, hangosan énekel mögöttem. :D Illetve én rengetegszer vettem fel a nyakamba a gyerekeimet, ha elfáradtak séta közben, de ezért elég sok döbbent tekintettel találkoztam már, úgy látszik nem mindenki olyan fitt mint én... :D
2016. júl. 19. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
kendő, mei tai, csatos hordozó... hátibabát kell ilyenkor belőle csinálni :D
2016. júl. 19. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amit gyalog be lehet vele járni, az nem gond. Boltban elnézeget, amíg én is nézegetek. A sorállást úgy viseli, mint egy felnőtt.

Nekünk van kocsink, tehát a nagyobb távolság sem akadály. De bicikliülés is van a biciklimen. Valamint mi busz szempontjából sem lakunk rossz helyen.

Viszont: feleségem nem vezet autót, nem mer biciklizni (pláne gyerekkel) és buszra nem bírja fölemelni a gyereket (a magas lépcsőkre még nem tud a gyerek maga fellépni). Így őneki korlátozottak a lehetőségei. Ezért az intézni valók általában rám maradnak, ill. ha messzebb kell vinni a gyereket, akkor is én kellek hozzá.

Kérdező, szerintem te arrafelé keresd a megoldást, hogy valaki vigyázzon a gyerekedre, míg a várost járod. Nagyszülő, nyugdíjas szomszéd néni, sorstárs gyeses anyuka, vagy akár pénzért bébiszitter.

2016. júl. 19. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Fú de utáltam ezt az időszakot... Nekem már 3.5 éves a fiam, szerencsére megjavult, de alig múlt 1 éves amikor elkezdett visítani a babakocsiban és ki kellett vennem, de gyalogosan még elszaladt, nem fogadott szót, a boltban pakolt vagy elrohant, rohangált stb... na én akkor kezdtem úgy intézni mindent hogy max 1x kelljen mennem vele bárhova is, tehát 1 napra tettem a boltot, postát, orvost stb... Én szerencsésebb vagyok mert bár falun lakunk, a bolt és társai annyira messze vannak gyalog hogy inkább autózunk, de az a pár méter és pár intézni való alatt is éveket öregedtem. Kitartás.
2016. júl. 19. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Az enyém 10 honaposan szaladgált es onnantól nem ult meg a kocsiba...

Nekunk is triciklink volt vagy a hátamra kötöttem, egy evesen kis motorozott, de nekunk nincs messze semmi, illetve kocsi is van

2 eves a boltban azert kellene, hogy tudjon sétálni meg azt megvárni a lábán, hogy fizess.

2016. júl. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!