Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet a kisfiam szemével?

Mi lehet a kisfiam szemével?

Figyelt kérdés
Időnként újra és újra begyullad a szemhéja, ott, ahol a szempillák nőnek ki, kis dudor jelenik meg. Vagy piros, vagy kicsi sárgás a közepe. Ciloxan szemcseppet szoktam neki cseppenteni, de nem mindig használ. És kb. két -három hét múlva megint előjön.
2010. ápr. 15. 15:26
 1/8 anonim válasza:
0%
Miért nem mutatod meg orvosnak?
2010. ápr. 15. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyszer már megmutattam, azt mondta, a Ciloxan szemcsepp jó rá. De hogy mitől van, azt nem tudta megmondani. Mielőtt szemészetre vinném, gondoltam megkérdezem, hátha valaki tapasztalt már hasonlót.
2010. ápr. 15. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk is előfordultak ezek a tünetek mikor még kisebb volt a lányom. Az oka a szél volt, folyton megfázott a szeme ha a szél fújt. A másik meg ha a por/homok belement attól is begyulladt. Szerencsére már kinőtte és hónapok óta nincs ilyen gondunk. Kb. 15 hónapos koráig tartott és nálunk is 2-3 hetente előjött. Mi Floxal szemcseppet használtunk és 2-3 nap alatt helyrejött.
2010. ápr. 15. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez árpa, egy gombafertőzés ami elég fájdalmas de patikában adnak hozzá kenőcsöt amivel rövid időn belül rendbe jön .Nekem is volt egyszer.
2010. ápr. 15. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen árpa, van aki hajlamos rá, huzat, homok is kiválthatja.

Septosyl szemkenőcs jó rá.

Kérdezd meg a gyógyszertárban, mert lehet kombinálni szemcseppel is, de azt nem tudom hogy amelyiket ti hasz. azzal lehet e.

2010. ápr. 16. 10:20
 6/8 anonim válasza:
Köszi....
2010. ápr. 16. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Közben voltam vele a gyerekorvosnál, és valóban árpa lehet a tünetek alapján.Nekünk is ezt a Septosyl nevű kenőcsöt írta fel, és kétszer bekentem, el is múlott. Azért kaptunk egy beutalót a szemészetre is, hogy ha nem múlna el, akkor elvisszük. Ott mit tudnak vele kezdeni?
2010. ápr. 18. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia én írtam a kenőcsöt, mi nem mentünk vele szemészerte, de ha elmúlt a kenőcstől én nem vinném.
2010. ápr. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!