Megvesztek neki előbb-utóbb mindent, amire vágyik?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor hirtelen rámutat valamire a boltban, hanem amikor konkrétan hetekig, hónapokig emleget vmit. Így vagyunk most az 5 éves lányommal, hónapokkal ezelőtt látott valakinél ilyen Jégvarázs-babát, és hát arról beszél állandóan. Nem halmozzunk egyébként, és elég ritkák az ilyen kívánságai.. csak hát szülinapja, névnapja nemrég volt, Karácsony még fél év. És hát 7000 Ft egy ilyen baba, meg tudnám venni, de...???
(Nekem nem is tetszik, de lehet, ez nem szempont ilyenkor)
Ilyen kaliberű dolgokat csak szülinapra vagy Karácsonyra, esetleg Húsvétra.
Nem szeretném rászoktatni őket (még picik, 4 és 2 évesek) arra, hogy rámutat vmire és megkapja. Akkor nem értékelné. Meg pénzem se lenne erre. :)
2016. jún. 30. 16:00
2/19 anonim válasza:
Én mindent megveszek amire igazán vágyik (5 éves szintén,és igazán drága dolgokat még nem kért,kamasz korában nyilván már lesznek teljesíthetetlen kérések) általában valami alkalomra,de a múltkor pl.a párom vett neki a tescoban egy leértékelt Elzát,mert valami 13 ezerről volt leárazva 7000-re így megérte,és tudtuk,hogy ennek nagyon fog örülni.de az ilyen ritka.
2016. jún. 30. 16:03
3/19 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem rámutatott, hanem hónapok óta kéri, állítólag vele álmodik, stb. Tegnap pl. én vettem magamnak egy szép nyáriruhát, pedig se Karácsony, se Húsvét nincs. Épp ez az, hogy én sem akarom rászoktatni, hogy minden frinc-francot megvetessen, de ezt annyira szeretné. nem tudom...
2016. jún. 30. 16:05
4/19 anonim válasza:
ha csak fellángolás, és abszolut hülyeség, akkor nem - vagy inkább ajánlunk vmit helyette. de pl. nagyon tetszettek a lányunknak a slugterrák - itthon sehol nem lehet kapni, így mikor már tényleg hónapok óta mondogatta, nézte a mesét, keresett hozzá játékot a tableten...akkor megrendeltem Kínából. Én nem látom sok értelmét, de ennek egy hónapja, és minden nap játszik vele azóta is. Meg hát persze vannak azok az ajándékok, az ünnepiek mellett, amiket feltételhez kötünk - így kapta pl a tabletet: minden nap meg kell csinálnia az elején kiosztott-és bevállalt házimunkát, így jár esténként fél óra tabletezés.. szóval mi biztosan nem zárnánk ki azt a babát sem - talán inkább jutalomként adnánk, és lefektetnénk előtte a feltételeket.
2016. jún. 30. 16:07
5/19 anonim válasza:
Nem. Hónapokig nyaggatott pl a bújócskázós jojo nyusziért. Na azért teljesen hülye én sem vagyok :)
Vagy vegyél neki egy olcsóbb babát vagy ha van pénze, fizesse ki a felét, vagy vegyél használtan, ha van. Ez lenne nálam a max. 7000 Forintért nem veszek egy műanyag istenharagját csak úgy, ami max egy hétig fogja érdekelni. Volt, hogy 5000 forintos plüsst akart. Tök mindegy lenne úgy őszintén az az 5000 forint, de nem, mert semmi értelme nincsen. Kapott mikulásra egy kisebbet, ugyanabból a csillogós szemű sorozatból.
2016. jún. 30. 16:07
6/19 anonim válasza:
Sok mindennél nemet mondok, de Elzát is megvettem, mert láttam mennyire szeretné. Pontosabban rendeltem, itt olcsóbb: [link]
Azóta is nagy kedvenc, nem bántam meg.
A fiam kukabúváros kérését, és valami turka-móka társast én is figyelmen kívül hagytam, mert nem találom jónak.
2016. jún. 30. 16:19
7/19 anonim válasza:
nem mindent, (ha nekem is megvettek volna anno mindent mit csak kérek hát az rengeteg pénz lett volna :-) ) de ha hónapokig fájna valamiért a szíve igen,megvenném normális kereteken belül persze. ahogy írtad a lányod ritkán kér valamit, ezt hónapok óta mondogatja, így szerintem ezt megkaphatja,és mondod neki,hogy akkor karácsonyig már ne kérjen drágábbat csak amit amúgy is veszel pl. színező,olcsóbb kirakó stb nem tudom mit mikor szoktál
2016. jún. 30. 16:38
8/19 anonim válasza:
Hülyeségeket én sem veszek,de ha hónapok óta szeretné azt a babát,akkor én megvenném.Mivel a kislányok amúgy is szeretnek babázni,szerintem ez nem felesleges dolog.
Ilyen Jojo nyuszit én se vennék,mert ez egy olyan tipikus játék ami 10.000 felett van,divatos,de nem érdekli a gyereket két napnál tovább...
2016. jún. 30. 16:46
9/19 anonim válasza:
Off: 5 éves gyereknek van pénze kedves 5ös valaszoló? Honapok ota kéri bizonyára nagyon vágyik rá én megvenném neki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!