Hogy viselkedhet igy egy ekkora gyerek? Ht hol élünk már nem azért?

Én azt mondom nem kell besegítened anyósodnál a házimunkába, főleg ha az ottlét feltételei neked nem tetszenek( kislány viselkedése)
ha meg mégis úgy döntesz odajárkálsz akkor ne sírj itt

Döntened kell.
Továbbra is közös kertészkedés,befőzés, vacsi és eltűröd a kislányt vagy önállósodsz
A párod attól még szeretheti az anyját mert te nem vagy ott egész nap

Nincs jelentősége hogy a szülők mikor váltak el.Nem ártem miért mondogatod.
tuti hogy ha nem váltak volna el a szülők a kislány akkor is ilyen lenne

Azért van jelentősége a válásnak, mert egyik fél se neveli azóta a gyereket, mivel "felesleges, a másik úgyis mindent megenged neki, akkor én minek szekáljam, majd engem fog utálni". Látok ilyet, a tesóméknál, a gyerekek ördögök, mert ezt tökéletesen kihasználják.
Kedves kérdező: a gyerek nem tehet róla, nem köteles felérni ésszel, mivel fogalma sincs, mi ahelyes és mi nem helyes, mert senki se tanítja azt meg neki. Mivel nem jár közösségbe. Otthon meg senki nem neveli. Így őt nem hibáztathatod, csak a szüleit és természetesena nagyszülőt, akinél a napját tölti és akinek nevelnie is kelene!!!
De mondjuk 5 éves kortól KÖTELES óvodába járni, szóval ezt nem is értem...
A megoldás csak egy, ha már a nagymami a gyerek pártját fogta veled szemben: nem kell oda járni, nem kell együtt főzni, besegíteni. Különben bizony a te gyereked egy szemernyivel se lesz különb a kislánynál.
Mást nem tudsz tenni.
Ne feledd: a gyerek nem hibás, mert ő olyan mindig, amilyenre nevelik (vagy nem nevelik). Légy megértéssel iránta, a szidás helyett az értelmes beszélgetésekkel többre mennél nála, hidd el. El lehet már magyarázni neki, hogy mi a helyes és mi nem, de persze ez nem a te dolgod és neked nincs is tekintélyed előtte, tehát úgyse hallgat rád.

Értem én hogy a kislány szempontjából van jelentősége a válásnak.
Viszont a kérdező szempontjából, a problémamegoldás szempontjából nincs jelentősége.Tök mindegy miért ilyen a kiscsaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!