Védőnő szerint a lányom alacsony sovány és sokat alszik. Szerintetek is?
És a védőnő azon kívül, hogy ezt elmondta és rád ijesztett, adott valami tanácsot?
Az én második kislányom most lesz 2 éves és 12 kiló, 86 cm, teljesen átlagos, szóval nekem is elég picinek tűnik a kislányod. Szerintem az alvással nincs gond, az én gyerekeim is van, hogy akár 12 órát is alszanak, egyébként meg az oviban ebéd után az alvás is olyan 2,5 órás.
4 éves a fiam. 100 cm, most 14 kg, 12- 14 órát alszik éjjel és 1.5-3 órát napközben.
én is apja is jó alvók vagyunk, most ezért ébresszem fel?
mindent jól csinálsz, hidd el nőni fog
Köszönöm
A védőnő nem adott semmi tanácsot, azt mondta lehet ilyen kicsi marad esetleg hirtelen megnő.
A férjem már vérvételt szeretne mert lehet vitaminhiánya van. Szerintem minden rendben vele, mozgékony, játékos kislány :)
A súlya és a magassága együtt rendben van, egyáltalán nem sovány, de valóban, nekem is a 2 éves unokahúgaim ekkorák.
Kérdezzétek meg az orvosotokat.
Tényleg nagyon picike. Fiam 1,5 évesen magasabb volt. 3,5 évesen már 113-114 cm volt.
Én biztos kivizsgáltatnàm.
Na, apu iskolába ment 110 cm-esen... utolsó voltam:)
Ami az alvást illeti, csak irigyelni tudlak érte, az enyémek nem alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!