Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még rajtam kívül valakinek...

Van még rajtam kívül valakinek olyan kisfia, aki 2,5 és 3,5 éves kora között egy centit sem nőtt és amúgy is alacsony?

Figyelt kérdés
93 cm, az egyik legalacsonyabb az oviban. Mi sem vagyunk magasak, nyilván ő sem lesz az, csak az aggaszt, hogy egy éve egy centit sem nőtt.
2014. jan. 28. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy csak rosszul mérték tavaly? és nőtt-de csak keveset..
2014. jan. 28. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvos mit mond? Az én kislányom is 3,5 éves, 95 cm, de ő nőtt 1 év alatt kb. 5 cm-t. Kérézd meg a védőnőt, de lehet, hogy most inkább hízik, aztán utána nyúlni fog.
2014. jan. 28. 13:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, tuti nem nőtt, mert rendszeresen mérem és írom is a méreteiket havonta. Súlya sem gyarapodott valami sokat 1,5 kg-ot egy év alatt.

Orvosnak még nem szóltam, mert hál' Isten nem beteges régen láttuk, de nemsokára viszem a kicsit kötelező oltásra akkor rákérdezek, hogy ez normális dolog-e.

2014. jan. 28. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Voltatok azóta dokinál? Csak neten utánanézve nem sok bíztatót találtam a növekedés megállására, ugyanakkor a magassága belefér a szórásba:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 2. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen voltunk. Azt mondta, hogy amíg benne van az átlagosban, addig nem kell semmit csinálni. Szerinte semmi baja, ő majd később nő.

Engem nem hagy nyugodni a dolog, mondtam is a dokinak, és 4 évesen, ha addig sem nő, akkor elküldi kézfejröntgerre, amiből meg lehet állapítani, hogy az általad linkelt alacsonynövésről van-e szó.

2014. ápr. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!