Valakinek volt ilyen alacsony az afp je? 0,52MOM
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 13:43
1/4 anonim válasza:
nekem is annyi volt és azt mondták rá hogy tökéletes! 1:10000 hez lett a szűrés!
2/4 anonim válasza:
A kombinált teszted milyen lett?
Nekem a nagy fiammal 0,46 volt a MOM, egészséges a nagy fiam, mint a makk :)
Tegnap voltam a kicsivel genetikai tanácsadáson, ahol azt mondta a genetikus adjunktus bácsi, hogy a kombinált-integrált teszt felülírja az AFP-t, utóbbi egy nagyon-nagyon elavult vizsgálat, és önmagában nincs diagnosztikai értéke!
3/4 A kérdező kommentje:
nekem mennem kell 30án genetikai uhra az 1sz klinikába, mert a nyaki redő méret sem lett jó az 3 as lett. Így nem csináltunk más vizsgálatot mert az sem 100 százalékos kérjük a magzatvíz vételt, és ott pontosan kiderül. És reméljük minden rendben lesz :)
2014. jan. 22. 17:47
4/4 anonim válasza:
Oh, bátor vagy!
Én nem merném bevállalni az amniot, inkább összekaparnám a pénzt a NIFTYre.
Remélem minden rendben lesz Veletek, ha esetleg erre jársz majd, írd meg, hogy mi volt :)
Jó egészséget és boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!