Ha egy gyermek óvodában, iskolában a legalacsonyabbak között van, az felnőtt korában is törvényszerűen alacsony lesz?
Figyelt kérdés
Anya kb 160 cm, apa 178 cm. Fiúgyerekről van szó.2014. febr. 16. 14:42
1/21 anonim válasza:
Szerintem általában igaz, hogy kicsi marad, de persze, a fordítottja is. De szerintem több az esély arra, hogy kis növésű lesz.
2/21 anonim válasza:
Az anyósomék pont ekkorák, a férjem 190 cm :)
3/21 anonim válasza:
Szerintem igen, mert persze lesz amikor nyúlik de az a korral jár és mindenki fog.
4/21 A kérdező kommentje:
és gyereknek kicsi volt, vagy már akkor is magas, kedves 2. válaszoló?
2014. febr. 16. 14:50
5/21 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem törvényszerű ez. Kamaszkorban úgy megtudnak nyúlni, hogy csak les az ember. Férjem, magas volt egészen 5. osztályig utána középtájra került a sorban, simán túl nöték.
6/21 anonim válasza:
A férjem a legkisebbként kezdte a középiskolát (fiúosztály), 180cm-es lett. Én is későn érő voltam 40 kilóval és 155 cm-rel kezdtem a középiskolát, én 164 cm lettem.
A kisfiam most 3. osztályos, talán 1 kislány alacsonyabb nála. Mi bizakodóak vagyunk, mert nem egy rövidlábú alkat, hosszú, arányos csontozata van, csak kicsi.
7/21 anonim válasza:
Orvosilag nem értek hozzá, de tanárként rengeteg gyereket látok felnőni. Személyes tapasztalatom a következő. A kis növésű lányokat ez végig kíséri egész gyerekkorukon, mindig az osztály legkisebbjei között vannak, s a végmagasságuk se lesz túl nagy, de azért legtöbbjük eléri a "normális" felnőtt magasságot. Gyakran érettségiztetünk 155-160 cm közötti lányokat. A fiúknál egészen mást tapasztaltam. Bekerülnek hozzánk az osztály legkisebbjeként, majd leggyakrabban a 9. 10. osztály körül nőni kezdenek, s fél év-egy év alatt annyit nőnek, hogy már úgy kell felnézni rájuk. Persze nem mindegyik, de sok száz gyereket látva már azt kell mondjam kevés fiú marad alacsony.
8/21 anonim válasza:
Nem azért de ha ti sem vagytok hú de magasak, nagy valószínűséggel ezt ti is örököltétek a gyerek mégis hogy lenne nagyon magas?
9/21 anonim válasza:
fiúknál egyáltalán nem törvényszerű. Sogoromék mindketten 180 cm fölött vannak az unokaöcsém 4-5 éves koráig inkább az alacsonyabbak között volt (csodálkoztunk is ilyen magas szülők mellett) most 7 évesen akkora mint egy 4.-5. osztályos gyerek. 2 év alatt rengeteget nött, szegénynek a csontjai nem is birják rendesen.
10/21 anonim válasza:
A batyam egesz altalanosban a kisebb fiuk koze tartozott. Gimiben nott meg, 198 cm lett... A masik batyam is gimnaziumban nott majdnem 30 cm-t, o "csak" 192.
A legjobb baratnom arra a legbuszkebb, hogy altalanos harmadikig o volt a legmagasabb. Vegul 162 cm lett :)
En mindig magas voltam, ovitol kezdve es 178 centire nottem..
Szoval tenyleg mindenre van pelda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!